tiistai 21. helmikuuta 2017

Vantaalla naisten päivä 25.2.

Ei taas blondi parempaa otsikkoa tälle blogikirjoitukselle keksinyt.. Nyt on siis tärkeää, että kaikki saavat tietoonsa seuraavan asian: Vantaan myymälä on avoinna tänä lauantaina poikkeuksellisesti 10-16! Luvassa myös tarjouksia. Paikalla ovat silloin minä, sekä Pinja :) Tarkoituksena on viettää Vantaalla naisten päivää, eli me naismyyjät olemme koko päivän paikalla esittelemässä tuotteita, sekä antamassa vinkkejä niiden käyttöön. Olemme saaneet kovasti palautetta, että naismyyjiltä on helpompi kysellä tuotteista, joten mikäli sinulla on kysyttävää tai jokin asia askarruttaa mieltäsi, tervetuloa juttelemaan lauantaina meidän kanssamme :) Ostoksille saa tietysti tulla silloin myös vanhaan malliin kaikki uudet, sekä vanhat asiakkaamme!


Tarkoitukseni oli tänään kirjoitella joko isommista masturbaattoreista, tai nukeista.. Arvatkaa kaksi kertaa osasinko päättää kummasta aiheesta kirjoittaisin? 😂 Eli lyhkäisyydessään esittelen molempien tuotteiden muutamia edustajia.

Isommista miehille tarkoitetuista masturbaattorituotteista löytyvät erilaiset tekovaginat- anukset.

Näiden kookkaampien masturbaattoreiden valmistukseen on oikeasti panostettu paljon enemmän, kuin pienten taskukokoisten tekovaginoiden. Materiaalit ovat äärimmäisen aidontuntuisia, sekä ennenkaikkea kestäviä! Ei ole yksi, eikä kaksi kertaa kun meillä on asiakas ostanut parinkympin masturbaattorin ja se on hajonnut jo parin käyttökerran jälkeen.

Isommissa malleissa on tietysti myös se etu,  että ne pysyvät painonsa puolesta hyvin paikoillaan tasaisella alustalla. Näin ollen käyttäjä saa itse kädet vapaaksi ja voi halutessaan vaikka puristella tuotteen pyöreitä pakaroita. Jos siis oikeasti etsit kestävää ja laadukasta tehotyydyttäjää, suosittelen vilkaisemaan näitä isompia malleja. löydät ne täältä, sekä tottakai myös myymälöistä.


Nukeissa on vielä valtavampi ero edullisimpien ja arvokkaampien välillä. Edullisimmat mallit saattavat olla ostajalle melkoinen pettymys, sillä pakettien ulkokuoret eivät paljasta juurikaan mitään niiden sisällöstä. Edullisimpiin nukkeihin ei ole järin panostettu ulkonäöllisesti, mutta paremman puutteessa ne toki ajavat asiansa.


Mikäli taasen etsit realistisempaa ja laadukkaampaa nukkea, niin esimerkikis Juicy Jill tai Kinky Jessica ovat mainioita vaihtoehtoja. Niissä on aidontuntuiset vagina ja anus, jotka ovat myös irrotettavissa puhdistamisen helpottamiseksi. Lisäksi näiden ulkonäöt ovat oikeasti viimeisen päälle onnistuneet. Realistiset vartalot saavat sinut tuntemaan, kuin edessäsi olisi oikea nainen! Tämä nainen ei vaan koskaan valita päänsärystä tai keksi muita tekosyitä ;)

Myymälöihin ja verkkokauppaan voi tulla tutkimaan vaihtoehtoja enemmän :) Nähdäänhän lauantaina Vantaan myymälässä! 🙋

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti