lauantai 4. helmikuuta 2017

Ystävänpäivästä

Heipparallaa ja mukavaa helmikuun alkua! :) 10 päivän kuluttua on ystävänpäivä. Ajattelitko muistaa ystävääsi tai mielitiettyäsi jollakin? Meillä on perinteisesti ystävänpäivän kunniaksi taas tarjouksia myymälöissä. Helpottaa myös asiakkaitamme, kun ei tarvitse niin kovasti miettiä ja pohtia millä toista muistaisi.


Nyt kaikki erotiikkavälinesetit -10% hintalappuhinnoista! Nämä sopivat loistavasti pariskuntien välille annettaviksi :) Kaikissa seteissä on mielestäni mukavan kattavasti kaikkea, kummallekkin osapuolelle siis tuotteita, sekä tottakai yhdessä käyettäväksi.


Naisille voit hankkia ihanan G Spot Dual -vibraattorin hintaan 19,95€. Tämä söpö vibraattori on sellainen, jonka voi hyvillä mielin antaa myös ystävälle. En tiedä ketään, joka voisi vastustaa tätä sauvaa. Siinä on useita värinäohjelmia, kaksi moottoria, sekä se on todella helppokäyttöinen. Sopii myös ensimmäiseksi erotiikkaleluksi :)


Mielestäni ystävänpäivänä ei tarvitse ostaa mitään isoa ja kallista. Jos olet samoissa ajatuksissa, niin miten olisi laadukkaat Boco-stringit hintaan 0,99€? Stringeistä löytyy kokoja S-XL ja neljä eri värivaihtoehtoa.


Suklaa kuuluu jokaiseen juhlaan! Suklaan ystävälle kannattaa hankkia herkullinen suklaatikkari, tai isompi suklaanami. Peniksen, vaginan tai tissien muodossa tietenkin :) NAM! Nyt kaikki suklaat -10%

Ylläolevat tarjoukset voimassa 14.2. asti!
Ihanaa viikonloppua kaikille! Tulkaahan ostoksille ;)

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti