keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Puolivälissä.....kevättä! Ainakin mun laskujen mukaan tää maaliskuun 15 päivä on aikalailla kevään puoliväli, jee! Onneksi myös ilma on sen mukainen ja sitä myötä fiiliskin. Mulla on aika paljon asiaa (johtuiskohan siitä etten oo hetkeen kirjotellu...), mutta koitan pitää tekstin sen mittaisena. että jaksatte lukea loppuun saakka.

Odotettu Fifty Shades of Darker tuli elokuviin helmikuun alussa. Kuten viimeksi kun leffan ensimmäinen osa tuli, saimme nytkin myymäläämme elokuvan nimikko-sarjan. Tai oikeastaan sarjassa on kaksi osaa, The Weekend Collection ja The Official Pleasure Collection. Ajattelin nyt esitellä tarkemmin nämä suositut ja odotetut tuotteet :)

Pienemmistä paketeista löytyy The Weekend Collection. The Weekend Collectioniin kuuluu nännipumput, geishakuulat, penisrengas ja klitoriskiihotin.  Kaikkia tuotteita yhdistää tyylikkyys, elegantti ulkomuoto ja musta väritys. Nännipumput, geishakuulat sekä vibralla varustettu penisrengas ovat kaikki valmistettu silikonista. Tehokas ja näppärän kokoinen bullet-klitoriskiihotin on valmistettu PU-materiaalista ja se on päällystetty ABS-muovilla. Jos haluaa tarkempaa infoa erotiikkavälineiden valmistusmateriaaleihin liittyen, kannattaa käydä tsekkaamassa tämä.

                                                          "The weekend of firsts"

The Official pleasure Collection sisältää selvästi suurempi kokoiset tuotteet. Saatavilla on kolme erilaista vibraattoria sekä välinesetti.

Oh My - vibraattori, on varustettu pupunmuotoisella klitoriskiihottimella. Vibraattori kätkee sisäänsä peräti 12 erilaista nopeutta ja 8 erilaista rytmiä, joista voi itselleen säädellä mieluisan combon! Säädöt on idioottihelpot. Tuote on USB-ladattava, mikä on ainakin mun mielestä aina plussaa! Paristot nimittäin kuuluu niihin asioihin, mitkä unohdan aina kauppaan mennessä ostaa...                                    "The feeling is so exquisite. What I've been waiting for after 
                                                all his teasing.  oh, the fullness, this feeling..."


Desire Explodes -vibraattori on yhtälailla ladattava. Sen moottorista löytyy myös 12 erilaista nopeutta sekä 8 erilaista värinärytmiä. Malliltaan se on hiukan klassisempi, muodoltaan g-pistettä etsivä.


                      "My mouth drops open, and I take a deep breath. I'm on fire, restless and needy"

Kolmas tapaus on Carnal Promise -vibraattori, joka on tarkoitettu erityisesti anaalikäyttöön, mutta mikään ei estä sen käyttöä muissakin tarkoituksissa! Muodoltaan se on anaalihelmimäinen, ylöspäin kapeneva. Varsi on miellyttävän taipuisa. Tämä vibraattori on aiemmista poiketen paristokäyttöinen. Moottorista löytyy 3 erilaista nopeutta ja 7 erilaista rytmiä.


                         "I hear a very faint click. Instantly the plug inside me starts to vibrate - down                                        there! I gasp. The feeling is extraordinary - beyond anything                                                                                                      I´ve felt before"Dark Desire -välisetti jatkaa samaa tyylikästä ajatonta linjaa, mitä sarjan muutkin tuottteet. Setistä löytyy silmälaput, läimäytin, bondageköysi, bullet-klitoriskiihotin, anaalitappi, penisrengas sekä bondageteippi. Monipuolinen setti, jossa on vähän BD/SM-aiheisia välineitä, mutta joka sisältää muutakin kivaa!

                                                   "With my body, I will worship you"


Tässä muutamat plussat sarjalle:

+ tyylikäs ja elegantti sarja
+ jokaisen vibran mukana tuli säilytyspussi
+ hyvät valmistusmateriaalit
+ väri! (tykkään kyllä pinkistä ja liilasta väreinä, mutta kun 90% seksileluista on sen värisiä, niin on kiva saada simppeleitä mustia vibraattoreja valikoimaan)
Tikkurilan BD/SM-osasto on muuten nykyään entistä siistimpi. Laajennettiin puolta hiukan, joten nyt tavarat entistä paremmin ja selkeämmin esillä. Sanottakoon, että aiemmin BD/SM:n osaston siivoaminen ei ollut mun suosikkipuuhaa, mutta nykyään se on tosi kiva ja helppo homma! Ennen tuotteita oli aivan sikin sokin piikeissä, mikä teki siivoamisesta tosi turhauttavaa.
Poistovaatteet on edelleen tarjouksessa 9,95 €/kpl tai 15,95 €/2 kpl. Taas on laitettu lisää vaatteita alennukseen, joten kannattaa tulla katsomaan :)  Näistä menee koot aina todella nopeasti, mikä ei mua ihmetytä!Peltolantiekin näyttää muuten nykyään ihan tieltä. Täytyy myöntää, että olin melkein unohtanut miltä tuo tie näytti avoinna, kun se oli niin kauan suljettuna ja remontissa :D Vielä se ei ihan täysin valmis ole, mutta lähes tulkoon ainakin.

Sellaista tänne Tikkurilaan. Koitan ryhdistäytyä tänne kirjoittelun suhteen, ettei tää blogi jää kokonaan selkeästi mua ahkerammin kirjoittelevien hämeenlinnalaisten vastuulle!


Huikeeta, aurinkoista ja ihanaa päivän sekä viikon jatkoa kaikille <3Pusuja, SagaEi kommentteja:

Lähetä kommentti