tiistai 28. maaliskuuta 2017

Muodista

Pikkulinnut (vaiko muotilehdet) ovat kertoneet tämän kevään muotivillityksestä. Huomaatteko kuvissa jotakin yhtäläisyyttä? Jep, verkkosukkahousut ovat palanneet takaisin muotiin pitkän tauon jälkeen! Verkkosukat ja -sukkahousut mielletään usein todella seksikkääksi asusteeksi, mutta kuvista näkee, että niistä voi luoda myös äärimmäisen tyylikkään yksityiskohdan pukeutumiseen.Tällä hetkellä ehkä eniten "in" on laittaa verkkosukkahousut rikottujen farkkujen alle. Tällä saa mielestäni tosi kivaa twistiä arkiseenkin pukeutumistyyliin.


Verkkosukkia ja -sukkahousuja löytyykin meiltä Punaisesta Kuusta todella laaja valikoima aina isompireikäisestä tiheämpiin malleihin. Mikäli itse sukkahousut eivät innosta, voi käyttää myös stay-up -sukkia. Kokeile näitä esimerkiksi pitkän takin kanssa :) Tuotteita löydät sekä myymälöistä, että verkkokaupastamme.
Meiltä löydät myös valikoiman erilasia avosukkahousuja, sekä tietysti kauniisti koristeltuja malleja, jotka herättävät kadulla toivottua ihailua 👌 Erityisen suosittuja malleja ovat olleet nämä verkkosukat, joissa on itegroituna sukkahauhaliivit.


Onneksemme sukat ovat yleensä yhtä kokoa, sillä ne joustavat reilusti. Eli sinunkaan ei tarvitse murehtia istuvatko ne sinulle hyvin :) Suosittelen hakemaan omat sukat mahdollisimman pian, sillä näiden myynti käy nyt todella kuumana. Myymälöissä on edelleen voimassa tarjous, osta 3, saat edullisimmat -50% joka kannattaa hyödyntää.

Eikö ole ihanaa kun ilmat lämpenevät ja vaatetusta voi jo höllätä 😎

Mukavaa viikkoa! 💖

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti