perjantai 3. maaliskuuta 2017

Erotiikkavälineeni ei toimi

Mikä neuvoksi kun vibraattori ei käynnisty tai käynnistyttyään hyytyy hetimmiten?

Meillä sillointällöin asiakkaat tuovat liikkeeseen takaisin ostamiaan sauvoja siitä syystä, että ne eivät ole lähteneet käyntiin ollenkaan. Liikkeessä myyjä voi heti tarkistaa tuotteen ja kuin taikaiskusta, se pärähtääkin käyntiin ongelmitta. Lähes aina ongelma onkin ollut siinä, ettei asiakas ole huolellisesti tutustunut tuotteen käyttöohjeisiin, eli joko paristot ovat väärinpäin, tai tuotteen nappia täytyy pitää hetki pohjassa sen käynnistymiseksi.

Kirjoittelen tähän muutaman tärpin, jotka kannattaa ehdottomasti tarkistaa ennenkuin lähtee tuotetta palauttamaan. Etenkin verkkokauppa-asiakkaitamme suosittelen lukemaan seuraavat ohjeistukset huolellisesti ennen palautusta.

Paristokäyttöisissä sauvoissa on ehdottoman tärkeää tarkistaa/kokeilla mitenpäin paristot siihen menevät. Useissa malleissa on pienellä merkitty, mitenpäin plus- ja miinusnapojen tulee olla. Varmista myös pakkauksesta, että käytät varmasti oikeankokoisia paristoja.


Joissakin (joskin harvoissa) malleissa ei ole merkitty, kumminpäin paristot siihen menevät, joten kokeile kaikki mahdolliset asennot. Mikäli paristopesässä on ympärillä suojapaperi, ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ POISTA SITÄ! Paperin poistaminen saattaa joissakin tuotteissa vioittaa sen lopullisesti.

Nyrkkisääntömme on, että kokeile vähintään kolmia UUSIA paristoja tuotteeseen ennenkuin toteat sen vialliseksi. Jostakin syystä asiakkaillamme on nämä "uudet paristot" tyhjentyneet itsestään lähes aina ;) Älä siis luota yksien paristojen tulokseen, vaan osta uusi paketti ja kokeile niillä.

Tarkista myös, että olet sulkenut paristopesän kannen huolella. Se ei saa jäädä yhtään liian löysästi kiinni, mutta varo kuitenkin rikkomasta tuotetta liialla kiertämisellä. Tässä ei siis tarvitse käyttää voimaa.


Mikäli tuote ei vieläkään toimi, tarkista siinä mahdollisesti olevat paristopesän liittimet. Nämä ohuet metalliset laatat, jotka menevät kosketuksiin paristojen kanssa, ovat voineet liikkua paikoiltaan. Käännä niitä varovasti parempaan asentoon. Katso kuva alta.


Joskus tuotteissa voi olla pieni kosketushäiriö. Kopauta tuotetta varovasti, mutta napakasti polveasi vasten (tärkeää, että tuotteessa on paristot sisällä kopautuksen aikana. Tämä saa syystä tai toisesta moottorin heräämään henkiin :)

Ladattavien tuotteiden kanssa kannattaa varmistaa, että lataat sen kunnolla (esim. yön yli).

Yleisin syy, miksei tuote käynnisty: sen virtanappulaa täytyy pitää muutama sekunti pohjassa. Sama sääntö pätee, kun haluat sammuttaa tuotteen. Pidä nappia pohjassa. Malttia :)

Ennen ensimmäistä pesukertaa, varmista onko tuote mahdollisesti vesi- vai roisketiivis. Älä päästä vettä lähelle paristopesää muissa kuin 100% vesitiiviissä tuotteissa. Me emme vastaa tuotteen vioittumisesta kosteuden päästyä sille sopimattomaan paikkaan.


Joskus, onneksi äärimmäisen harvoin tuotteissa on valmistusvirheitä, eivätkä ne näistä kikoista huolimatta toimi. Palauta tuote ostopaikkaan viipymättä.

Toivottavasti nämä keinot saavat teidän erotiikkavälineenne toimimaan <3

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti