torstai 17. elokuuta 2017

Elokuussa


Tervehdys Tiksistä!


Ihan aluksi täytyy sanoa, että näin nopeasti kesä ei ole mennyt ohi koskaan :D En voi käsittää että nyt mennään jo elokuun puolessa välissä! Jotenkin tuntuu siltä, että mitä vanhemmaksi tulee niin sitä nopeemmin kesät ja ylipäätään vuodet vaan vilisee ohi, haha. En tiedä oonko ainut josta tuntuu siltä? Toivottavasti te kaikki kerkesitte tekemään kesällä kaikki jutut mitä halusittekin, itsellä jäi muutama juttu ensi kesään. Mutta ei vielä masennuta, kyllä tässä hyvin vielä kerkeää tekemään asioita ja varmasti (lue: toivottavasti) on myös lämpimiä päiviä tiedossa vielä elokuussa :)

Tikkurilassa hommat rullailee tuttuun tapaan.  Elokuu starttasi aika kiireiseen tahtiin ja nää pari ekaa viikkoa on hujahtanut kuin siivillä.

Alkuviikosta saatiin uutta tavaraa tänne Vantaalle. Tuotteet löytyy myös meidän verkkokaupasta. Helpoiten ne löytää Uutuudet -osiosta, jota kannattaa joka viikko pitää silmällä :)

Ajattelin muutaman tuotteen nostaa noista saapuneista uutuuksista esille vähän tarkempaan esittelyyn.



Ensimmäisenä kuormaa purkaessa osui silmään See You -pariskuntavibraattori.  Muista vielä sen ajan kun We Vibe oli ainut pariskuntavibraattori, mutta nykyään markkinoilla on useita muitakin malleja. We Vibe on aivan loistava, enkä henkilökohtaisesti tule siitä varmasti muuhun vaihtamaan, mutta on kiva kun on tullut näitä hiukan lompakolle ystävällisempiäkin malleja markkinoille :)

Pariskuntavibraattoreista mainion tekee monipuolisuus. Ne sopivat loistavasti sooloseksiin, esileikkiin ja yhdessä käytettäväksi. Tästä See You:n mallista löytyy 7 erilaista värinätoimintoa.








See You -perhe kasvoi myös geisha -& anaalikuulien muodossa. Anaalihelmiä saapui kolmea eri mallia: lyhyempää Candy Canea ja kaksi perinteisempää mallia. Lyhyemmässä 4 kuulaa ja pidemmässä 5 kuulaa. Jos olet perinteiset anaalitapit on jo kokeiltu, niin kannattaa kokeilla helmiä :) Helmet sopivat hyvin myös vaginakäyttöön!



Muistuttelen että verkkokaupassa on käynnissä vielä elokuun ajan Elonkorjuu, joka tarkoittaa siis sitä, että kaikki tuotteet -10% tuonne 31.8 asti. Tänään siis tasan kaksi viikkoa aikaa hyödyntää tarjous :)


Tikkurilasta löytyy vielä toistaiseksi poistokori, josta löytyy paljon tuotteita mielettömän edullisesti. Paljon erilaisia valikoimista poistuvia malleja nyt törkeän halvalla. Kannattaa tulla pian ostoksille, kori on tässä parin viikon sisään tyhjentynyt aivan silmissä!





Myös poistovaatepöydät on tyhjentyneet. Juuri katsoin, että täytyy varmaan tiivistää vaatteet nyt vain yhdelle pöydälle kun vihdoin mahtuvat vain yhdelle. Vielä kuitenkin on paljon kivoja malleja jäljellä, kannattaa tulla kurkkaamaan :)

Mä palaan täältä Tikkurilasta vielä ensi viikolla, hiukan haikeissa tunnelmissa tosin. Joku ehkä muistaakin kuinka olin viime kesänä lopettamassa työt, mutta teinkin comebackin kuukauden päästä. Nyt kuitenkin lopetan oikeasti, mutta siitä lisää ensi viikolla. Nautin vielä täysillä viimeiset päivät täällä <3


Mukavat viikonloput kaikillejo  näin etukäteen mun puolesta <3


Rakkaudella, Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti