keskiviikko 23. elokuuta 2017

Good Goodbye


Hei!


Viime viikolla mainitsinkin, että kirjoittelen tällä viikolla blogin puolella mun lähdöstä. Nyt on tullut sitten hyvästien aika. Joku tietenkin muistaa siellä ruudun toisella puolella, että kirjoitin tälläisen postauksen jo viime kesänä, vähän reilu vuosi sitten. Silloinkin oli tarkoitus tosiaan muuttaa ja lopettaa, mutta jäinkin vielä vuodeksi tänne pk-seudulle, mikä tarkoitti sitä että sain vielä vuoden lisäaikaa täällä Punaisessa Kuussa <3 Nyt lähtö kuitenkin oikeasti tapahtuu, kämppä on pakattu ja pohjoinen kutsuu!

Viime vuonna lopetuksen oli tarkoitus tapahtua ennenkuin 4 vuotta täällä olisi tullut mulla täyteen. No jäin vuodeksi ja tämän kuun lopussa tulee täyteen 5 vuotta täällä :) Eli meille tuli Punaisen Kuun kanssa yhteistä taivalta melkeimpä päivälleen tasan 5 vuotta <3 Voi että olen kiitollinen näistä 5 vuodesta mitä sain täällä viettää! Aivan huikeita, tapahtumarikkaita, opettavaisia ja hauskoja hetkiä ja vuosia takana, joita en vaihtaisi mihinkään muuhun työhön tai työpaikkaan.

Aloitin työt aikanaan kun myymälä oli vielä Kielotiellä. Meillä ei ollut silloin vielä toista myymälää, vaan tämä Tikkurilan myymälä oli ainut. Meno oli siellä erilaista, oltiin silloin paljon pienimmissä tiloissa eikä meillä ollut aluksi verkkokauppaakaan. Pikkuhiljaa aloimme kehittämään toimintaamme, avasimme verkkokaupan ja laajesimme sosiaalista mediaamme. Punaiselta Kuulta löytyykin aktiivisen facen lisäksi, myös tämä blogi sekä instagram, joissa te asiakkaat pääsette seuraamaan parhaita tarjouksia ja uutuuksia, sekä tietysti ihan vaan erotiikkaliikkeen arkea. Mielestäni juuri tämä tekee meidän liikkeestä erottuvan! Panostamme näkyvyyteen ja asiakaslähtöisyyteen, ja meille on tärkeää että te asiakkaat pääsette mahdollisimman lähelle Punaista Kuuta ja meidän työtä.
Pitkä (joskus kivinenkin) matka on kuljettu noista Kielotien ajoista tänne Peltolantien isoon myymälään. Työ ei ole koskaan loppunut kesken! Se onkin vähän sellainen inside vitsi täällä meillä pomon kanssa :D Aina löytyy jotain tehtävää tai kehitettävää. Niinkuin monet vakioasiakkaat tietävätkin, meillä vaihtuu täällä tuotteiden paikat harva se päivä. Tätä ei tehdä huvikseen, vaan yleensä takana on se että halutaan myymälästä entistä kivemman näköinen. Jatkuvaa kehitystä tapahtuu siis kokoajan, toiset on näkyvämpiä juttuja ja toiset pienempiä, joita ei välttämättä ihan heti hoksaa.

Mulla riittäis vaikka kuinka paljon kerrottavaa näiltä vuosilta, mutta kukaan ei varmaan jaksa lukea tätä tekstiä loppuun jos en vähän karsi jostain. Muutos ei ole koskaan ollut mulle vaikea tai pelottava asia. Pikemminkin paikalleen jääminen on se asia mitä olen kammonnut. Mutta Punaisen Kuun kanssa sitä ei ole tarvinnut pelätä, koska kokoajan ollana kehitytty ja menty eteenpäin yhdessä <3 Siksi olen niin hyvin täällä viihtynyt ja siksi tästä paikasta ja näistä ihmisistä on niin vaikea luopua.
Haluan kiittää kaikkia ihania työkavereita kenen kanssa on ollut ilo tehdä töitä nämä 5 vuotta, tiedätte ketä olette <3 Osasta olen saanut jopa elinikäisiä ystäviä, mistä olen ikuisesti kiitollinen. Erityinen kiitos Maijulle, joka on pitkäaikaisin työkaverini ikinä! Vaikka ollaankin eri myymälöissä eikä paljon nähdä niin silti ollaan viikottain oltu yhteyksissä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Kiitos Maiju, onneksi Hämeenlinnassa on noin upea myymälävastaava! Olet huippu!

Suurin kiitos pomolle (ja hänen vaimolleen), kiitos kun uskoitte muhun ja palkkasitte mut 5 vuotta sitten. Siitä päivästä alkoi mahtava matka ja seikkailu yhdessä <3 Ootte inspiroineet ja opettaneet mulle paljon asioita, joista tulee varmasti olemaan hyötyä jatkossa.  Ilman teidän kovaa työpanosta ja jatkuvaa ideointia ei Punainen kuu varmasti olisi kasvanut näihin mittoihin, jatkakaa samaan malliin!

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä haluan kiittää kaikkia ihania asiakkaita <3 Ootte saaneet mut hymyilemään ja nauramaan huonoinakin päivinä :) Teidän takia on ollut mahtava tehdä tätä työtä ja te olette tehneet tästä työstä ja näistä vuosista ikimuistoisen kokemuksen!

Mun tilalla Tikkurilassa aloittaa ihana Irinan, joka on ollut mun kanssa muutamassa vuorossa töissä. Hyviin käsiin tulette jäämään, sillä Irina varmasti hoitaa työnsä huolella ja pitää teistä jatkossa hyvää huolta täällä Tikkurilassa meidän pomon rinnalla :)

Mieletön matka mielettömän upeiden ihmisten kanssa tuli mun osalta päätökseen, sellaista se elämä on. Nyt kuitenkin mahtavien kokemusten, ihmisten ja muistojen siivittämänä kohti uusia haasteita!

Vielä kerran: KIITOS <3


Rakkaudella,

Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti