lauantai 4. toukokuuta 2013

Rakkaudesta antamiseen ja saamiseen!


Hei!


Toivottavasti kaikki ovat selvinneet vapun juhlimisista kunnialla ja viettävät nyt rauhallista viikonloppua (tai vähemmän rauhallista kun ottaa huomioon mikä kisahuuma kaikkialla on meneillään!) Kohta kahden tunnin aukiolon jälkeen en ole kerennyt edes laskemaan monestiko radiosta on kuulunut sanat jääkiekko tai lätkä. Asiakkaidenkin kanssa keskustelut ovat kääntyneet kuin automaattisesti tuohon peliin.




Mutta ei täällä ole ollut aikaa vain jääkiekosta puhumiseen. Kiirettä on nimittäin pitänyt uusien tuotteiden hinnoittelussa sekä niiden nettikauppaan kuvaamisessa ja lisäämisessä. Aiemmissa postauksissakin on ollut puhetta Ovo-tuoteperheestä ja nyt meillä todellakin on melkeimpä kaikki tuoteperheen jäsenet joita vain saatavilla Suomessa on! Suuren kysynnän vuoksi siis hankimme näitä upeita tuotteita lisää. En jaksa ihastella tarpeeksi niiden kaunista ja yksityiskohtaista suunnittelua sekä tehoa! Kelpaisivat lahjaksi kenelle tahansa naiselle, eikö niin?


Lahjoista puheen ollen meiltä käydään nykyään yhä useammin ja useammin ostamassa nii hupilahjoja ystävän syntymäpäiville kuin naistenpäivä - tai joululahjoja rakkaimmille. Ajattelin tässä postauksessa esitellä joitain tuotteita mitkä itse ottaisin kiljusta riemuen vastaan lahjapaketissa. Uskon että tämä sama pätee myös muihinkin naisiin kuin minuun. Korjatkaa vielä jos olen väärässä, mutta en ainakaan itse ole vielä tavannut naista joka ei pitäisi lahjoista, saatikka sitten lahjoista luksustuotteiden muodossa.


Lelo:lla on useampia tuotteita jotka kelpuuttaisin milloin tahansa yöpöytäni laatikkoon ja myös tuotteita joita en kehtaisi pelkästään laatikon sisällä pitää pölyttymässä. Jälkimmäiseen kastiin kuuluvat ehdottomasti ainakin Lelo:n hieromaöljyt, joista olen aiemminkin puhunut! Nämä eivät todellakaan ole mitään tavallisia hierontaöljyjä sillä ne on todellakin valmistettu vain parhaista raaka-aineista ja niihin on lisätty 24 karaatin kultahiutaleita. Ulkomuodoltaan ne muistuttavat hämmästyttävän paljon hajuvesiä, joten miehet unohtakaa ne joka vuotiset hajuvedet ja antakaa lahjaksi kerrankin laadukkaat hierontaöljyt sekä kunnon kokovartalohieronta.

                                                                                    Nea
                                                                 Huulipunamainen vibraattori Mia

Lelolla on myös kaksi todella kätevän kokoista vibraattoria joita olen ihastellut niiden ulkomuodon sekä tehon vuoksi. Nea ja Mia ovat molemmat pienikokoisia, mutta älkää antako sen hämätä. Ergonominen muotoilu sekä supertehokas moottori takaavat sen että nämä tuotteen todellakin aiheuttavat tehokkaat värinät haluamassasi paikassa. Molemmat ovat ladattavia, mutta erona se Mia:n voi ladata suoraan tietokoneesi USB-portista! Mia on tosiaan huulipunanmuotoinen, joten se kulkee todellakin huomaamattomasti vaikkapa meikkipussissasi.


Meikkipussiin meillä on muitakin sopivia tuotteita. Tässä meille uutena tullut ihanasti kihelmöivä klitorisgeeli, joka on kätketty huomaattomasti huulikiillon muotoon! Klitorisvoiteet ovat kasvattaneet suosiotaan ja niitä löytyykin meiltä täältä liikkeessä useilta eri merkeiltä, voimakkaista miedompiin koostumuksiin. En sen tarkemmin paneudu nyt erilaisiin geeleihin ja voiteisiin, ajattelin ottaa sen aiheen tarkemmin esittelyyn seuraavassa blogipostauksessa.

Muistakaa muistaa rakkaimpianne erilaisilla lahjoilla myös näin arkena! Eli vaikka naistenpäivä menikin jo niin te miehet voitte siltikin aina yllättää rakkaanne pienelläkin lahjalla arjen keskellä. Ja tämä pätee myös tietenkin toisinpäin! Saaminen on ihanaa, mutta itseäni lämmittää yhtä paljon myös lahjojen antaminen.

                                 

Ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua!

Terveisin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti