perjantai 10. toukokuuta 2013

Ansaittua hehkutusta!


Ulkona on lämmintä, ihmiset hyvällä tuulella ja kesä on tulossa! Eilinen oli kevään toistaiseksi lämpimin päivä ja ainakin radion mukaan meillä on ollut poikkeuksellisen lämmin toukokuu. Toivotaan että kaikilla oli se heila nyt tosiaan helluntaina, muuten juhannuksesta saattaa tulla kiireinen! Liikkeessämmekin on taas tapahtunut pieniä muutoksia näin kevään tullen. Saimme aiemmassa postauksessani mainitsemani laatikoissa olleet Ovo:t nyt vihdoinkin niille tarkoitetulle hyllylle ja "paraatipaikalle" näin sanoakseni. Tykkään todella paljon tästä esillepanosta joka todellakin tekee oikeutta näille huipputuotteille. Asiakkaankin on mukavampi saada kokeilla tuotetta kädessään ennen ostopäätöstä.


                                      Uusi hylly. Näytekappaleet ylhäällä ja alhaalla myytävät


Koska melkeimpä jokaisessa postauksessani olen sivunnut ainakin muutamalla sanalla tai lauseella Ovoja ja niiden loistavuutta niin päätin nyt sitten tehdä niille aivan oman postauksen. Koska ne ovat todellakin hehkutusta osakseen ansainneet! Jos en ollut jo aiemmin ihastunut, niin viimeistään nyt kun saatiin näytille nuo näytekappaleet ja pääsin oikeasti käsiksi näihin kauniisiin tuotteisiin olin aivan myyty!



                                       Tämän myyjättären rakkauden kohteet siistissä rivissä


Tuotteiden pinnoite oli upean sileää ja ihoa pitkin upeasti liukuvaa materiaalia. Mutta minut yllätti eniten se että sauvojen klitoriskiihottimet olivat äärimmäisen taipuisia ja pehmoisia. Itse olen välillä ajatellut klitoriskiihottimen olevan jopa tiellä, mutta tämä pätee oikeastaan vain sauvoihin jotka on valmistettu kovemmasta materiaalista kuin Ovo:t. Ihanan pehmeä, joustava ja tehokkaasti värisevä klitoriskiihotin ei todellakaan ole yhtään liikaa. Aloin jopa lämmetä ajatukselle että itse voisin hankkia vibraattorin jossa on klitoriskiihotin, tietenkin Ovolta! ;)


                                                K3-malli klitoriskiihottimella varustettuna

Toki Ovo:lla on myös perinteisempiä malleja joissa ei ole klitoriskiihotinta. Näitä stantardin mallisia sauvoja on useammissa muotoiluissa, joko viidellä tai seitsemällä erilaisella moottorin ohjelmalla varustettuina. Näissä vibraattoreissa ihanaa on myös se etteivät ne ole turhan järeän kokoisia. Koolla ei ole minusta käytössä niinkään suurta merkitystä kuin esimerkiksi muotoilulla, pinnoitteella tai moottorin voimakkuudella. Nyt kaikki luultavasti jo nauravat sille että nainen muka sanoisi tosissaan ettei "koolla ole väliä".

                                            Perinteisen mallinen vaaleanpunainen F5-malli

Ovolla on sauvojen ja klitoriskiihottimien lisäksi myös todella upeita erilaisia vibraattorilla varustettuja penisrenkaita sekä laadukkaat geishakuulat. Miehet, jos todellakin haluatte kestävän, tehokkaan ja ennenkaikkea miellyttävän tuntuisen penisrenkaan niin tässä sarjassa on todellakin useita erilaisia vaihtoehtoja joista valita! Voimakas vibraattori takaa sen että näistä renkaista saa nautintoa myös toinen osapuoli.


                                                          Useita erilaisia penisrenkaita

Ulkona on hiukan pilvistä, mutta lämmintä joten nyt kaikki ylös, ulos ja tänne Tikkurilaan päin katsomaan miksi Ovo:t ovat täällä meillä niin kuuma puheenaihe! Tämän hehkutuksen jälkeen kenenkään ei liene vaikea arvata mikä on ainakin tällä hetkellä tämän myyjän ehdoton lempituotesarja liikkeessämme.

Hauskaa viikonloppua!

Lämpimin terveisin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti