tiistai 14. toukokuuta 2013

Kesäksi kumit kuntoon!

Ihanaa "hellepäivää"!

Kesä on jo täälllä, ainakin se näkyy vahvasti ilmassa ja ihmisten kasvoissa. Kesällä kumien täytyy olla kunnossa, niin autoissa kuin makuuhuoneenkin puolella. Tiedän monia ihmisiä jotka ovat vuosien aikana saattaneet käyttää ainoastaan yhtä ja ainoaa kondomimerkkiä ja pahimmillaan samaa merkkiä ja mallia läpi koko elämänsä. Harvat edes tietävät kuinka uskomattoman monenlaisia variaatioita ja malleja kondomeissa on nykyään markkinoilla!


Ennen hurjana pidettiin sitä että erotiikkaliikkeestä käytiin ostamassa makukondomeja. Niitä meillä menee edelleen päivittäin kaupaksi, mutta nykyään ne saavat jakaa suosionsa mm. kestoa pidentävien, stimuloivien, sekä ihan uusien "pariskunta"kondomien kanssa. Ajattelinkin tässä postauksessa vähän avartaa kondomien yhä monipuolisempaa tarjontaa. Tarkoitus ei ole haukkua Näkkenin perinteistä nystyröityä mallia ihan lyttyyn, vaan kertoa miten niinkin pienellä asialla kuin kondomilla voi saada jotain uutta ja jännittävämpää seksiin.


Liikkeessämme on useita Luxe:n erilaisia nystyröityjä ja lisäkkeillä varustettuja kondomeita, jotka varmasti tuovat takuuvarmaa nautintoa. Miten nystyröity kondomi sitten eroaa tuntemukseltaan normaalista? Se tuo aivan erilaista maustetta ja tunnetta yhdyntään. Perinteinen sileä kondomi hoitaa kyllä asiansa, mutta pidemmän päälle ne voivat käydä aika tylsiksi ja liiankin perinteisiksi. Luxe tarjoaa japanilaista huipputeknologiaa kondomin muodossa. 1 paketti on todella halpa ja suosittelenkin testaamaan olisiko näistä Luxe:n hyvin istuvista ja kestävistä kumeista korvaajaksi vanhalle luottokumillesi?



Durex on laadukas ja tunnettu kondomimerkki, joka tunnetaan niin laadusta kuin istuvuudestakin. Durex:illa on useita kestoa lisääviä kondomeita joista uusimpana mainittakoon Durex Performax Intense, joka on suunniteltu pidentämään miehen kestämistä ja juomutettu antamaan naiselle enemmän nautintoa. Sopii siis erityisen hyvin pariskuntien tarpeisiin. Durexin kumit ovat todella kestäviä, ne istuvat loistavasti ja ovat ennenkaikkea helppo laittaa paikallee, mikä on tärkeää sillä itse ainakin inhoan kondomin kanssa taistelemista. Mikä olisikaan tehokkaampi tapa latistaa tunnelma kuin alkaa taistelemaan kondomin kanssa 10 minuutin ajan ennen varsinaista aktia? Durexin kumien kanssa tästä ei onneksi tarvitse kantaa huolta.


Niinkuin jo aiemmin mainitsin, eivät makukondomitkaan ole menettäneet suosiotaan! Meiltä löytyy useita ihania erilaisia vaihtoehtoja, eli taatusti jokaisen makuun jotakin.

Jos joku sanoi ettei niin pienellä asialla kuin kondomilla ole seksissä suurta merkitystä niin oli hän todellakin väärässä ;)

Kesäisin terveisin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti