keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kisakatsomosta kuumaksi kotiteatteriksi

Mielessäni pyörii koko ajan sama asia.. Kesä alkaa lähestyä ja toivottavasti pian me kaikki saisimme nauttia hellelukemista täällä Tikkurilassakin. Yöttömät yöt tulossa.. ;) Ja unohtamatta, että pian on helluntai, ja jokainenhan muistaa että jos ei heilaa helluntaina, ei koko kesänä! Vai oliko sittenkin jonoa juhannuksena..? Eli haku päälle!

Ennenkuin kesä kunnolla starttaa, kannattaa tankata kunnon leffamaraton, ja meiltä löydät varmasti juuri täydellisen maratonsetin! Kattavasta valikoimasta löytyy tavalliset DVD:t, Blu-Rayt tai 3D-elokuvat.

Kodin kisakatsomon tunnelman saa äkkiä muutettua näille leffoille sopivaksi!
Meillä on varmasti juuri sinulle mieluisia elokuvia, ja jos uuden vuoden lupauksesi ei kestänytkään tammikuuta pidemmälle, voisit nyt tehdä uuden lupauksen itsellesi ja katsoa elokuvia sinulle vielä uudesta ja tuntemattomasta genrestä. Rohkeasti kokeilemaan!

Lämmin ilmasto kaipaa rinnalleen Kuumat alusvaatteet!


DVD-elokuvia löytyy halvalla meidän poistovalikoimastamme. Jos kotoasi löytyy VHS-soitin, meiltä löydät Vantaan parhaimmat videokasetit! Näistä tunnelmista vaan ideoimaan, olisiko kiinnostusta katsoa jotain uutta ja kiehtovaa?

Sydämellisin terveisin, Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti