maanantai 8. heinäkuuta 2013

Helteinen heinäkuu!

Heissan!

Piti palata blogin pariin jo viime viikon lopulla mutta jälleen vetoan kiireisiin. Heinäkuun ensimmäinen viikko, ihmiset lomalla ja ilmeisesti kaikki ovat päättäneet panostaa erotiikkaan sekä piristää elämäänsä uusilla tuoteilla ;) Ja uusiin tuotteisiin keskitytään tässäkin postauksessa! Joitakin ihania uutuuksia on kokonaan jäänyt esittelemättä tämän kiireen keskellä.



Magic Wand - vibraattori on meillä tarjouksessa vain 17,95 e! Tämä 16 erilaisessa toiminnolla varustettu vibraattori on super helppokäyttöinen ja miellyttävän tuntuinen. Sen muotoilu eroaa myös normaalista vibraattorista joten jos kaipaatte vaihtelua vanhalle vibraattorillenne niin tässä on ainakin yksi oiva vaihtoehto. Näitä sauvoja on mennyt aika paljon joten hakekaa pian omanne ennenkun loppuvat!



Toinen perinteisestä vibraattorista muotoilullaan eroava on Crystal Rose G-spot - vibraattori. Nimensä mukaisesti tämä sauva sopii erityisesti G-pisteen kiihottamiseen. Moottori on asennettu sauvan kärkeen josta se saa parhaan mahdollisen tehon irti! Tämäkin sauva on todella helppokäyttöinen ja sattumalta myös tarjouksessa meillä hintaan 19,95 e.


Miehille meillä on loistava tarjous! Tämä todella tehokas masturbaattori on saatavilla kolmessa eri mallissa, vaginana, anuksena sekä suun mallisena. Käteen sopiva kotelo, loistava imu ja pehmeä valmistusmateriaali tekevät tästä todella testaamisen arvoisen tuotteen. Tällä hetkellä meillä tarjouksessa on suun ja anuksen malliset vain 39,95 e.

Sellaista tälläkertaa täältä Tikkurilasta :) Palaillaan loppuviikosta toisenlaisissa tunnelmissa!


Rakkaudella, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti