torstai 18. heinäkuuta 2013

Bondage and Discipline/Sadism and Masochism

Hei taas!


BD/SM on taatusti sellainen erotiikan osa-alue joka jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin. Usein BD/SM mielletään todella toista osapuolta nöyryyttäväksi, likaiseksi, todella rajuksi ja jopa mielettömän kivuliaaksi, vaikka todellisuudessa se voi olla kaikkea muuta kuin tätä (ja usein onkin!). Kuten otsikko jo kertoo BD/SM lyhenne tulee seuraavista sanoista: Bondage and Discipline/Sadism and Masochism. Mitä se sitten sisältää? Oikeastaan BD/SM voi sisältää melkeimpä mitä vain maan ja taivaan väliltä mutta yleisesti sen mielletään ainakin sisältävän alistamista, sitomista ja rankaisemista. Kaikki tämä kuitenkin toteutetaan yhteisten pelisääntöjen mukaan. Meillä löytyy tällaisia tuotteita hiukan pehmeämpäänkin makuun!



Eli tarkoitus ei tosiaan ole kertoa BD/SM:stä (koska en ole tosiaankaan mikään asiantuntija) sen enempää vaan keskittyä tämän kategorian tuotteisiin joita liikkeessämme on.

Meillä on paljon erilaisia Fetish ja BD/SM- tuotteita useissa eri hintaluokissa. Myydyimpiä tuotteita ovat luultavasti erilaiset käsiraudat ja piiskat, mutta meiltä löytyy myös "erikoisempia" ns. fetish-tuotteita. Mielestäni yksi mielenkiintoisemmista ja itseäni kiinnostavimmista tuotteista on ehdottomasti Fetish Fantasy Series-tuoteperheen Fantasy Door Swing-keinu, jonka voi asentaa kätevästi oven yläpuolelle. Keinu kestää lähes 150 kilon painon! Keinussa on sekä jalka - että käsituet jotka mahdollistavat todella monipuoliset seksiasennot.



Käsirautoja, maskeja ja piiskoja ostetaan nykyään harvemmin erikseen koska nykyään BD/SM-settejä on markkinoilla niin monia erilaisia.Yleensä setit sisältävät ainakin käsiraudat, maskin sekä tietenkin piiskan. Lisänä on monesti nänninipistimet, suupallo yms. Meillä on tällähetkellä edullisesti tarjouksessa yksi setti joka sisältää pienen ruoskan, köyden sitomista varten, kaulapannan, suupallon, nänninipistimet, rannekahleet ja talutushihnan. Kaikki tarvittava kurittamiseen siis vain hintaan 39,95 e!


Kaikki tietävät taatusti pehmeät ja pörröiset käsiraudat. Pariskunnat ostavat niitä meiltä viikoittain ja ne ajavat asiansa hyvin. Kuitenkin tukevammin raajat saa paikoilleen kunnon nahkaisilla kahleilla. Näitä meiltä löytyy useissa eri väreissä, niin ranteisiin kuin nilkkoihinkin. Kaikki kahleet on upeasti pehmustettu, joten ne eivät hierrä!








Electro-Sex-setti on Fetish Series Fantasy Door Swingin lisäksi toinen minua kiehtova tuote! Tämä setti on loistava aloituspaketti jos haluat tutustua tarkemmin electrosex-tuotteiden maailmaan. Sähköinen stimulaatiolaite mahdollistaa erilaisten pulssien, keston ja voimakkuuden säädön ja näin ollen se mahdollistaa useiden erilaisten yhdistelmien käytön. Vaikka sähkö kuulostaakin ehkä aika vieraalta ja pelottavalta makuuhuoneen puolella niin voin vannoa ettei tästä setistä seuraa liian kovaa kipua ja se on täysin turvallinen :)

Tässä vain murto-osa Fetish ja BD/SM-tuotteistamme. Lisää löytyy meidän nettikaupasta sekä tietysti täältä Tikkurilan liikkeestä! Sateisesta päivästä huolimatta ei synkistytä, eiköhän tässä ole vielä hikisiä kesäpäiviä tulossa ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti