keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Liukuvampaan menoon!

Hei taas!

Blogi on taas jäänyt vähän taka-alalle kun muutoksen tuulet puhaltaa täällä meidän myymälässä. Ollaan nimittäin laajentamassa liiketoimintaa 1.8 alkaen Hämeenlinnaan! Jännitystä on ilmassa sillä minulle Hämeenlinna on ainakin ihan tuntematon paikka ja uudessa myymälässä riittää työtä ja remontoitavaa. Mutta päivittelemme blogiin taatusti kuulumisia myös sitten Hämeenlinnasta ja siitä miten remppahommat siellä edistyvät. Mutta kaikki hämeenlinnalaiset nyt siis huomio, 1.8 alkaen saatte asioida aivan uudentyyppisessä erotiikkaliikkeessä osoitteessa Palokunnantie 12! Sen voin luvata että muutoksia ja uudistuksia on ainakin siihen myymälään luvassa uuden omistajan myötä :)


Mutta tämän postauksen aiheeksi valitsin niinkin yksinkertaisen, mutta sitäkin olennaisemman ja tärkeämmän asian kuin liukuvoide. Tiedän monia ihmisiä jotka eivät edes pidä liukuvoiteen käytöstä, väittävät sen tahmaavan sekä lakanat että muutkin paikat. Jotkut taas luottavat vanhaan kunnon baby oiliin sekä ihon kosteutuksessa kuin tässäkin asiassa. Harva edes tietää kuinka paljon erilaisia liukuvoiteita on nykyään olemassa, saatikka siitä miten moneen asiaan niistä saattaakaan olla loppujen lopuksi apua/hyötyä.


Durex on tunnettu kondomeistaan niinkuin muutama postaus sitten kerroinkin, mutta merkillä on myös markkinoilla loistavia liukuvoiteita! Durexin Feel (sininen purkki) on todella perinteinen ja neutraali vesipohjainen liukuvoide. Feel sopii loistavasti kaikille jotka eivät vaadi/halua liukuvoiteeltaan mitään erikoisominaisuuksia.

Durexin Tingle (vihreä purkki) on taas mentholia sisältävä, kihelmöivää tunnetta sinulle antava liukuvoide. Tingle on silikonipohjainen, joten se pysyy liukkaana vesipohjaista liukuvoidetta pidempään, mutta ei sovellu käytettäväksi erotiikkalelujen kanssa. Kihelmöivä tunne ja mentholi lisäävät verenkiertoa jolloin tuntemukset herkistyvät entisestään.

Kolmas Durexin liukuvoide on Heat, joka nimensä mukaan alkaa lämmittää ihon kanssa kosketuksiin joutuessaan. Kuten Tingle, myös Heat lisää verenkiertoa ja näin ollen herkistää ja parantaa tuntoaistia entisestään. Kaikki Durexin kondomit ovat 100% kondomiystävällisiä.


Etenkin vanhemmat naiset, mutta toisinaan nuoremmatkin, saattavat kärsiä kuivista limakalvoista/paikoista. Tämän takia yhdyntä saattaa olla kivuliasta ja limakalvot saattavat revetä helpommin, jolloin seurauksena on yleensä haavoja. Tällaiseen helpottavat yleensä aloe veraa sisältävät ja kosteuttavat liukuvoiteet.


Tervetuloa palveltavaksi tänne Tikkurilaan jännittyneisiin sekä ennenkaikkea odottaviin tunnelmiin! Ensimmäistä kertaa elämässä lähes tulkoon odotan että heinäkuu menisi nopeasti ja päästäisiin jo uusien haasteiden pariin uudistetussa myymälässä ja uudessa kaupungissa! Odottavan aika on pitkä mutta palataan perjantaina tai lauantaina jälleen uuden kirjoituksen merkeissä :)


<3:llisin terveisin Saga




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti