maanantai 15. heinäkuuta 2013

Uusi viikko, uudet kujeet!


Moi!


Niin se kesä vaan etenee kohti loppuaan! Heinäkuun puoliväli meneillään mutta onneksi syksyllä on niin paljon kivoja juttuja ja uusia työkuvioita tiedossa ettei haittaa :) Hämeenlinnaan ja tänne Tikkurilaan haetaan uusia työntekijöitä ja haluttaisiin kiittää kaikista hakemuksista joita tänne on tullut. Paljon on ollut hyviä hakijoita ja vaikeita päätöksiä edessä kun haastattelut nyt alkavat. Kiitos siis Punaisen Kuun puolesta kaikista hakemuksista!





Jos kesällä on luettava lopussa niin meillä on nyt paljon vanhoja laadukkaita lehtiä edullisesti tarjolla myymälässämme. Vanhat lehdet eivät ole menettäneet suosiotaan ja itsekkin tykkään paljon niitten erilaisesta tyylistä. Meiltä löytyy jopa Playboy-lehtiä 70-luvulta asti! Tällaiset helmet menevät aika nopeasti joten tervetuloa penkomaan ;)



Lisäksi olen unohtanut yhden loistavan tuotteen esittelemisen aivan kokonaan! Tai oikeastaan kolmen, mutta kuuluvat samaan kategoriaan aikalailla ja eroavat vain muotoilultaan. Meillä on kolmessa erilaisessa mallissa loistavasti sekä anaaliin että vaginaan sopivia todella taipuisia dildoja. Monesti asiakkaat haluvat taipuisan dildon pehmeästä ja miellyttävästä materiaalista valmistettuna, joka on helppo puhdistaa. Nämä dildot täyttävät taatusti jokaisen vaatimuksen eivätkä tosiaan ole kokonsa puolesta liian järeitä!


Hirveän pitkää tekstiä en tässä kerennyt kirjoitella kun oli vain parin tunnin työvuoro, joten jatketaan ensi torstaina!



Terveisin, Saga





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti