lauantai 24. toukokuuta 2014

Asiaa naisten intiimihygieniasta

Elikkäs ajattelin tällä kertaa kirjoitella hieman naisten intiimihygieniasta ja siihen liittyvistä tuotteista, joita meiltä löytyy :) Intiimihygienialla tarkoitetaan oman sukupuolielimen puhtaudesta huolehtimista.

Naisten alapäätä ei koskaan tulisi pestä saippualla, koska ne useimmiten ovat ph-arvoiltaan epäsopivia ja tällöin sotkevat kehon omaa ph-tasapainoa. Mikäli etsii sopivaa ainetta pesuun, suosittelen meillä myynnissä olevaa RFSUn Private area daily fresh-pesunestettä, joka on tarkoitettu nimenomaan päivittäiseen intiimialueen pesuun. Siinä olevat maitohappobakteerit, sekä ph 3,5 auttavat alapäätä pitämään yllä normaalia tasapainoa.

Varsin moni nainen tuntee olonsa kiusalliseksi kuukautisten aikana. Tähän tilanteeseen suosittelemme laadukkaita soft tamponeja, jotka ovat erittäin huomaamattomia käyttää ja erittäin hygieenisiä. Tamponissa ei ole häiritseviä naruja ja se on sienimäisen koostumuksensa ansiosta todella helppokäyttöinen. Voit käyttää niitä saunassa, uidessa ja jopa yhdynnän aikana! Älä anna kuukautisten pilata suunnitelmiasi, vaan aloita soft tamponien käyttö :)


Naisen intiimialueen karvoituksen sheivaamisesta on tullut lähivuosina entistä yleisempää. Osa siistii karvoitustaan ja osa taas ajelee kaikki pois. Karvoituksen siistimistä tehdään myös hygieniasyistä. Meiltä löydät kaiken tarvittavan karvojen ajeluun aina shavereista laadukkaisiin RFSUn sheivaamisvoiteisiin.



Erotiikkavälineiden puhdistussuihkeesta Saga kirjoittikin jonkin aikaa sitten, joten asiaan en enempää puutu. Pitäkää välineet puhtaina, etteivät bakteerit pääse aiheuttamaan tulehduksia tai muita vaivoja :)

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti