torstai 8. toukokuuta 2014

Tiksin tunnelmia ja puhtaanapito juttuja! :)

Hei! :)



Vasta muutama työvuoro takana täällä uudessa myymälässä mutta hyvin on tähän uuteen tilaan totuttu :) Tykkään kovasti! Asiakkaatkin ovat olleet positiivisesti yllättyneitä! Uusi tila vaikuttaa kuulemma isommalta kuin entinen vaikka neliöitä pitäisi tässä olla suunnilleen saman verran kuin entisessäkin! Tavara tuntuu olevan jopa ehkä kivemmin ja esteettisemmin esillä kuin entisessä myymälässä :) Tässä vähän lisää kuvia nyt kun tavarat on asettuneet kunnolla paikoilleen!








Sitten tärkeään asiaan oli hygieniaan ja puhdistukseen. Asiakkaat kysyvät monesti lelujen puhdistuksesta ja huoltamisesta. Lelujen ja välineiden puhdistus on erittäin tärkeää ja suosittelenkin asiakkaita AINA puhdistamaan lelut käytön jälkeen! Jo pelkällä vedellä tai miedolla saippua vedellä puhdistaminen auttaa leluja pysymään paremmassa kunnossa ja estää bakteereiden pesimistä. Mutta nyt meillä on loistava tuote joka helpottaa lelujen kunnossapitoa ja niiden puhdistusta entisestään! Toy Sterile - puhdistussuihke on erittäin tehokas antibakteerinen puhdistusaine välineillesi. Se tuhoaa tehokkaasti kaikki bakteerit ja on erittäin riittoisa, n. 2-5 suihkausta riittää kerralla. Vesi on vanhin voitehista mutta kyllä tämä puhdistusaine pesee sen mennen tullen! Suosittelen kaikkia erotiikkavälineiden ystäviä hankkimaan heti tätä tehokasta puhdistussuihketta. Kun puhdistat lelut säännöllisesti niiden käyttöikäkin kasvaa. Puhumattakaan siitä että likaiset, kaapinpohjalla pölyttävät lelut voivat todellakin aiheuttaa puhdistamattomina erilaisia tulehduksia intiimialueille! Hintaa tällä riittoisalla suihkeella on vain 9,95 €!






Puhtaanapito jutuista päästäänkin eteenpäin eli siihen että tänään on siivouspäivä täällä Tiksissä! Mäpä alan tästä pikkuhiljaa siivoilemaan lattioita ja puunaamaan hyllyjä :)


Rakkaudella, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti