torstai 22. toukokuuta 2014

BD/SM!



Ihanan helteistä torstaita kaikille!<3


Kuten olen useasti maininnut blogin puolella niin meillähän tulee molempiin myymälöihin uutta tavaraa lähes viikoittain. On hauska tulla töihin kun tietää että on aina uusia mielenkiintoisia tuotteita tai malleja. Tällä kertaa silmiini osui heti BD/SM hylly joka oli saanut aika paljon lisää tavaraa! Meillä on aina ollut tarjonnassamme näitä nahkaisia kotimaisia kahleita, piiskoja, kaulapantoja ja suukapuloita. Tarjontaa on kuitenkin tullut rutkasti lisää! Erilaisia malleja ja kokoja on nyt varmasti jokaisen makuun :)







Käsirautoja löytyy meiltä useita erilaisia malleja ja monessa hintaluokassa. Halvimmillaan pääsee ostaessaan 5,95 € maksavat raudat, jotka kyllä ajavat asiansa, mutta ovat ehkä enemmänkin kiva lahja ystävälle ja kumppanille. Nämä nahkaiset käsikahleet painivat ihan eri sarjassa! Ne todellakin kestävät käytössä ja pitävät kumppanin taatusti sänkyyn kahlittuna ;) Niissä ei myöskään ole lukollista kiinnitystä joten sinun ei tarvitse huolehtia pikkuruisen avaimen hukkaamisesta kesken touhujen!







Samaisesta paikasta meille tosiaan saapuu myös piiskat. Piiskoja löytyy kahdessa eri koossa ja todella monessa eri mallissa. Materiaaleissakin on eroja. Meiltä löytyy mokkaisia sekä nahkaisia malleja.




Käsikahleet ja raudat ja ruoskat ovat perinteisempiä SM-tuotteita, kun taas kaulapannat ja suupallot ovat edelleen ehkä aremmille ihmisille vieraita tuotteita. Kunnon alistamiseen kannattaa kuitenkin hankkia koko setti! Ja tässäkin asiassa kannattaa tosiaan panostaa kotimaiseen laatuun! ;)


Meiltä löydät siis todellakin kaiken tarvitsemasi alistamiseen, tai alistumiseen, mistä sitä kukakin tykkää;)



<3 Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti