tiistai 13. toukokuuta 2014

Hämeenlinnan kuulumiset & We-Vibe 2

Maiju on taas mun vapaapäivien aikana järkkäillyt myymälää loogisempaan järjestykseen. Nyt esimerkiksi vaginakuulat ovat kaikki yhdessä ja samassa paikassa! Ennen on aina saanut esitellä asiakkaalle parhaimmillaan kolmesta eri paikasta tuotteita, mutta nyt kaikki ovat kätevästi yhdessä kohdassa.
Geishakuulat yhdessä paikassa
Geishakuulien siirtämisen myötä myös penisrenkaat ovat nyt loogisemmin esillä. Työ ei ole ainakaan yksitoikkoista, kun jokaisen työvuoron aluksi saa tarkastaa, mitä kaikkea Maiju on keksinyt.

Viime päivinä on ollut ikävän sateista, ainakin täällä Hämeenlinnassa. Sateisten päivien kuluttamiseksi voi hommata esimerkiksi We-Vibe II -pariskuntavibraattorin.
We-Vibe II -pariskuntavibraattori
Tämä vibraattori sopii käytettäväksi yksin tai kumppanin kanssa. Vibraattorin toinen pää hieroo klitorista ja toinen G-pistettä. Vibraattori sopii käytettäväksi myös yhdynnän aikana!
We-Vibe II on ladattava, pakkauksessa tulee mukana USB-laturi. Vibraattori on siis käytön aikana johdoton. We-Vibe II:ssa on kaksi moottoria, jotka toimivat oman, tai kumppanin kanssa käytettäessä molempien, nautinnon lisäämiseksi. Erilaisia ohjelmia on valittavana yhdeksän, ja ohjelmasta toiseen siirtyminen on helppoa. Moottorit ovat hiljaisia ja hyvin tehokkaita. We-Vibe II käynnistyy kärjestä painamalla, ja samasta kohdasta vaihdetaan ohjelmakin.

Pakkauksen takapuolella olevat infot
Materiaalina toimii turvallinen ja korkealaatuinen silikoni, joka on helppo pitää puhtaana. Vibraattori on muotoiltu siten, että se pysyy yhdynnänkin aikana hyvin paikallaan ilman, että siitä tarvitsee pitää kädellä kiinni. We-Vibe II on erittäin kehuttu ja suosittu vibraattori, jota on sanottu jopa maailman parhaaksi pariskuntavibraattoriksi! Tuote on pienikokoinen, ja siten helppo kuljettaa mukana minne vain.
Tämän avulla sateiset päivät menevät nopeasti ohitse kesää odotellessa, joko yksin tai kumppanin kanssa! ;)

                                                              Terkuin Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti