tiistai 1. heinäkuuta 2014



Hei!


Ihanaa heinäkuun alkua kaikille lomailijoille ja niillekkin jotka tekevät heinäkuun (tai ainakin osan siitä) töitä! Lomalaisia on kuitenkin paljon näyttänyt myymälässä olevan ja ihmiset mielellään puhuvat olevansa lomalla :) Eilen eräs naisasiakas totesi minulle ihanasti: "Onko parempaa paikkaa tuhlata lomarahat kuin tämä?" Se on varmasti makukysymys mutta ainakin meillä on lomalaisille nyt LOISTAVA tarjous! Elokuvat ovat meillä lähes aina tarjouksessa mutta nyt leffoja lähtee todellakin edulliseen hintaan.




Eli nyt siis kaikki lomalaiset penkomaan elokuvia! Sama tarjous luonnollisesti voimassa sekä Hämeenlinnassa että Tikkurilassa :) Valikoimaa on todella paljon, sen tietää jokainen meidän liikkeessä asioinut. Ja tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää!

Haluaisin myös tässä postauksessa esitellä uuden loistavan tuotteen joka saapuu myymälöihimme! :) Man Energy-mieskuntovalmiste jota facebookissakin mainostimme on luonnonmukainen ja täysin turvallinen tapa pidentää kestoa ja voimistaa erektiota. Koska se on valmistettu luonnonomista yrteistä, on sen käyttö todellakin turvallista sekä tietysti toimivaa! Pakkauksessa on yhteensä 5 kappaletta pillereitä ja tuote on valmistettu jenkeissä. Suosittelen pistämään korvantaakse kyseisen tuotteen! ;)



Sitten yksi asia vielä liittyen Tikkurilan myymälään ja myymälän sijaintiin. Siinä missä ihmiset ovat todellakin kehuneet uutta myymälää ja sen ilmettä paremmaksi kuin edellistä, on ihmisten kuitenkin ollut vaikeampi kuuleman mukaan löytää nykyinen liike. Liikehän sijaitsee tosiaan sisäpihalla ja meille pääsee kahdesta ovesta, sekä kampaamon että meidän omasta (ovet ovat ihan vierekkäin). Muistutukseksi sijainnista laitan tähän vielä kartan joka nähtiinkin pari kuukautta sitten blogissa. Parkkipaikkoja on todella paljon enemmän kuin edellisessä (jossa niitä nyt ei ollut lähes ollenkaan) ja tästä onkin uusi myymälämme saanut kiitosta :)








Tuosta tosiaan näkee että sijaitsemme ihan K-supermarket Ylivedon vierestä ja Ylivedon ovilta meidän näyteikkunan ja sisäänkäynnin bongaakin helposti :) Parkkipaikatkin voi muistinvirkistykseksi kurkata tuosta kartasta!




Tervetuloa siis asioimaan sekä uudet että vanhat asiakkaat!<3




<3Saga









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti