keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Aneroksesta ja arvonnasta

Moikka!

Käsi paketoituna olen tekemässä parin tunnin vuoron Tikkurilassa; tällaisen rähmäkäpälän pitäisi olla varovaisempi leipää leikatessaan! Rauhallisen työpäivän ratoksi ajattelin kirjoittaa uusista Aneros- G-pistestimulaattoreistamme.




Aneros on patentoitu, uudenlainen G-pistestimulaattori, jonka toiminnan salaisuus on eturauhasen ja välilihan stimulointi. Sulkijalihas tekee käytännössä kaiken työn, ja Aneroksen avulla on mahdollista saada jatkuvia, voimakkaita orgasmeja. Käyttö on helppoa ja miellyttävää, joten tämä tuote sopii myös aloittelijoille, niin miehille kuin naisillekin. Aneros-tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, joten turvallisuus ja pitkä käyttöikä ovat taatut! Aneroksen stimulaattoreita löytyy meiltä laaja valikoima eri kokoja, malleja ja materiaaleja, joista jokainen löytää varmasti mieleisensä. Rohkeasti kokeilemaan, sillä tällä tuotteella voit kokea ennenkokemattomat orgasmit.



Toisena asiana muistutan vielä Facebook-arvonnastamme, jossa arvomme 40 euron lahjakortin Punaiseen Kuuhun! Osallistuminen on helppoa; käy tykkäämässä Punaisen Kuun Facebook-sivusta ja jaa heti etusivultamme löytyvä arpajaiskuva. Lahjakortti toimii molemmissa myymälöissämme ja lisäksi verkkokaupassamme. Arvonta suoritetaan pe 22.8, joten vielä ehtii hyvin osallistumaan. Onni suosii rohkeaa, joten kaikki mukaan!

Hyvää kesän jatkoa,

♥: One

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti