torstai 10. heinäkuuta 2014

Suut makiaksi!

Hei!




Kiva olla pitkästä aikaa täällä Tikkurilan myymälässä töissä. Varsinkin kun on ollut erikoisen paljon tehtävää tänään! Heti aamulla mua odotti "muutama" leffa jotka piti sijoittaa hyllyyn. Eli kaikki leffafriikit nyt kuulolla, meille on saapunut hurja määrä mm. seuraavista kategorioista: milf, group, anal, lesbian, big tits yms. Löytyy siis paljon uusia elokuvia mm. Zero Tolerancelta, 3rd Degreeltä ja Black Iceltä :) Tarjouksessa edelleen alle 24,95€ maksavat elokuvat: 3 kpl/ 65€ ja 5 kpl/ 95€. Tarjous tosiaan kannattaa hyödyntää sillä noissa 24,95€ maksavissa elokuvissa on yhteensä 16 tuntia katseltavaa!  Eli kolme sellaista ostaessani saat tuijoteltavaa 48 tunnin edestä ;) Ja valinnanvaraa todellakin löytyy tällä hetkellä!






Sitten otsikon viittaamaan asiaan eli ihaniin herkkuihin mitä meille saapui myös tänään. Just kun olin leffat saanut aseteltua niin postinkantaja yllättyi paketilla täynnä suklaata, ja missä muodossa! Löytyy penistikkaria, vaginaa, suurempaa penistä yms! Meillä on joskus aiemminkin ollut valikoimassa näitä aikuissuklaita, mutta nyt on saatavilla useampaa eri mallia :) Suussa sulavan makeasta maitosuklaasta valmistetut aikuissuklaat sopivat loistavasti esimerkiksi lahjaksi huumorintajuiselle ystävälle! Tai sitten ihan vain omia makuhermoja hellimään :)





Lopuksi vielä kuva uudesta järjestyksestä! Mun mielestä hylly näyttää nyt ihanan avaralta ja tuotteet on sijoitettu todella kivan näköisesti :) Tällaista tyyliä tullaan näkemään enemmänkin meillä!


Ihanaa helteistä heinäkuuta kaikille ja tervetuloa ostoksille! :)

<3Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti