keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pysyviä tuloksia?

Mukavaa syyskuun alkua!

Miehet tuntuvat olevan aina vain enemmän ja enemmän kiinnostuneita kuulemaan, kuinka he saisivat penikseensä lisää kokoa. Monesti he ostavat tähän tarkoitukseen penispumppuja ja erilaisia kapseleita, joihin saattaa kuitenkin pettyä, sillä tulokset eivät ole pysyviä.

Mitäkö voimme sitten suositella asiakkaille? Laadukkaita, lääketieteellisesti tutkittuja ja toimivia peniksen pidennyslaitteita! Niiden toiminta perustuu vähitellen tapahtuvaan peniksen venyttämiseen joten se ei missään nimessä ole kivuliasta.


Venytyslaitteita löytyy nykyään markkinoilta paljon erilaisia malleja, joihin kannattaa tutustua huolella ennen ostopäätöstä. Ovatko tulokset pysyviä? Rehellisesti voin vakuuttaa, että ovat. Venytys perustuu jatkuvaan staattiseen vetoon peniksen varressa, jolloin siellä olevat solut lisääntyvät ja jakautuvat vähitellen. Solujen lisääntyminen tarkoittaa käytännössä siis myös peniksen kasvua. Saat näkyviä tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana, mikäli muistat käyttää venytyslaitetta tarpeeksi usein. Ilman työtä, ei voi saavuttaa tuloksiakaan :) Voit lopettaa laitteen käytön heti, kun olet tyytyväinen tuloksiin.


Entä, onko laitteen käytöllä muita vaikutuksia?
Peniksen kasvun myötä itsetuntosi kohenee ja seksielämäsi paranee. Venytys vahvistaa erektiota, jolloin saat taatusti tosimiehen tunteen ;)
Venytyslaitteet auttavat myös, mikäli peniksesi on käyrä. Venytys suoristaa sitä ja parhaimmissa tapauksissa vaiva on kokonaan poissa. Voit huomata myös seksuaaliviettisi kasvavan.


Venytyslaitteita voit pitää piilossa löysien housujen alla, joten voit käyttää niitä missä tahansa. Lisätehoa peniksen kasvuun saat käyttämällä samaan aikaan harjoitusohjelman kanssa Sizegain-kapseleita, jotka ovat lääkäreiden suosittelemia ja ne on suunniteltu kasvattamaan peniksen paisuvaiskudosta.

Voit kysyä lisää myyjiltämme, mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai olet aikeissa hankkia itsellesi venytyslaitetta :) Vastaamme ja autamme mielellämme!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti