perjantai 17. lokakuuta 2014

Love the Vibes!


Hei täältä Tiksistä! :)



Aika kolea aamu tänään hyrrr... Kai näihinkin ilmoihin tottuu nopeasti kun pari päivää menee :)
We Vibeista on ollut puhetta aiemminkin mutta nyt kun mulla on omakohtaista kokemusta niin voin hehkuttaa sitä ihan luvan kanssa uudestaan täällä!



We Vibeja on meiltä saatavilla kolme versiota: We Vibe II, We Vibe 3 ja We Vibe 4. Nelosesta ja kakkosesta on saatavilla myös uudistetut versiot jotka kantavat nimeä We Vibe II Plus ja We Vibe 4 Plus. We Vibe II Plus eroaa normaalista kakkosversiosta sen tehokkuudella. Jopa 30% enemmän tehoa kuin normaalissa kakkosmallissa. Nelosen Plus versiosta spesiaalin tekee taas että sen toimintoja voit ohjailla älypuhelimellasi! Tämä on mielestäni aivan loistava toiminto! Toki tässäkin on rajansa eli älypuhelimen pitää olla uudempaa mallia (esimerkiksi Iphone 4s tai uudempi Iphone). Laitetta voi ohjata myös IPadilla, Bluetoothilla tai tietyillä Android laitteilla. 4 plussassa on myös täysin uudenlainen "Echo"-värinä joka vaihtelee värinöitä upeasti sen kahden tehokkaan erillisen moottorin välillä. Plus mallia on myös paranneltu mm. muotoilun suhteen.




Mikä tekee We Vibesta niin mahtavan? Sen käyttömahdollisuut tietysti! Tehokas, taipuisa vibraattori jota voi käyttää yhdynnän aikana, esileikissä, yksin jne. We Vibe on todella tehokas ja siinä on kaksi erillistä moottoria. Supertehokkaat moottorit ovat hiiren hiljaisia. Moottoreista löytyy 6 erilaista värinäohjelmaa joiden vaihtelu on langattomalla säätimellä erittäin helppoa.  Ei häiritsevää ääntä, ei häiritseviä johtoja!






We Vibe pysyy paikallaan täydellisesti, joten voit laittaa sen sisääsi esimerkiksi kauppareissun ajaksi ja antaa kaukosäätimen toiselle osapuolelle. Erittäin hauskaa ja jännittävää ;) We Viben kanssa ei taatusti tule tylsää! Yhdellä lataus kerralla iloa riittää jopa 3 tunniksi!




We Vibea voit käyttää myös suihkussa. Käyttömahdollisuudet ja paikat ovat siis melkein rajattomat.  Testaa itse miksi We Vibe on äänestetty ylivoimaisesti parhaaksi vibraattoriksi maailmassa! Kerta kaikkiaan loistava tuote jota ei tarpeeksi voi hehkuttaa. Itse olen ainakin ihan myyty tälle tuotteelle. Tervetuloa tutustumaan We Vibe-vibraattoreihin myymälöihimme! :)






<3Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti