perjantai 3. lokakuuta 2014

Hämeenlinnassa tapahtuu

Tänään vietetään jälleen jo perinteeksi muodostunutta Pimeän kaupan iltaa Hämeenlinnassa. Palvelemme täällä siis pidennetysti, aina ilta yhdeksään saakka :) Tottakai meillä on myös tarjouksia, jotka kannattaa hyödyntää! Esimerkiksi kaikki pienet piiskat maksavat täällä tänään vain 9,99€! Piiskat on valmistettu aidosta nahasta kotimaisena käsityönä, joten ne ovat todella laadukkaita. Niitä löytyy ihanissa väreissä, karvapehmusteilla ja ilman. Pienen piiskan pituus on noin 35cm. Jos se tuntuu liian pieneltä, meiltä löydät myös suuremmat piiskat, joiden pituus on 60cm.


Valikoimamme on saanut täydennystä myös muiden BDSM-tuotteiden osalta! Esimerkiksi kahleita löytyy taatusti joka makuun, samoin suupalloja, kaulapantoja ym. Olemme myös lisänneet näitä reilusti verkkokauppamme valikoimaan, joten mikäli et pääse paikanpäälle, voit tehdä ostoksia kätevästi netissä :)


Ja nyt siirrytään tämän päivän mielenkiintoisimpaan tuotteeseen, joka sekin (yllätys, yllätys) on tänään tarjouksessa. Soft tamponit nyt vain 0,99€/kpl! Tamponeista kirjoittelin jo alkukesästä hieman täällä blogin puolella, mutta ne on hyvä ottaa uudelleen esille mielenvirkistämiseksi. Nämä tamponit ovat naruttomia (loistavia siis esim. uimalassa käytettäväksi!) ja ne on valmistettu vaahtomaisesta, täysin turvallisesta ja hygieenisestä materiaalista. Vanhat soft tamponit olivat muodoltaan pyöreitä, mutta nyt valikoimaamme on saapunut pysyäkseen uudet, sydämenmuotoiset tamponit, joissa on reikä. Reikä helpottaa tamponin pois ottamista ja muoto takaa, että se pysyy paremmin paikoillaan.




Tamponia asettaessa paikoilleen, voi käyttää hieman vesipohjaista liukuvoidetta, mikäli se tuntuu tarpeelliselta. Usein näitä tuotteita esitellessäni asiakkaat kauhistelevat, kuinka tamponit saa ulos ilman narua. Tamponin imiessä tarpeeksi verta, se alkaa itsestään valumaan ulos. Tällöin on helppo tietää, milloin tamponi on aika vaihtaa. Tässä uudessa tamponimallissa on myös sormenmentävä reikä, joten sen saa myös käsin ulos ongelmitta. Huikeaa ajatella, etteivät kuukautiset haittaa enää elämää millään tavoin, sillä näiden kanssa onnistuu uiminen, saunominen, urheilu ja yhdyntä :) Onneksi monet asiakkaat ovat täältä löytäneet nämä tuotteet ja he muistavatkin aina kehua niitä kovasti, jotkut ovat sanoneet näiden jopa pelastaneen elämänsä :D


Ja huomenna olemme Aulanko tattoo & rock weekendissä mukana! Meillä on oma myyntipiste siellä, johon voit tulla moikkaamaan henkilökuntaamme :) Siellä ovat mukana siis minä, Saga, Kaisa ja Elina. Pystytämme kojumme kolmen jälkeen iltapäivällä ja olemme paikalla aina yömyöhään saakka. Osoite on Aulangonkuja 1 B, Hämeenlinna. Meillä on paljon huikeita messutarjouksia luvassa ja messuista kirjoitellaan myöhemmin myös täällä blogin puolella. Nähdään paikanpäällä! :)

-Maiju
(ps. tulkaahan kahvittelemaan tänään Hämeenlinnan myymälään) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti