perjantai 31. lokakuuta 2014

Nyt on aika esittäytyä!

                                                               Heippa kaikille!


Te ketkä olette asioineet Hämeenlinnan liikkeessä olettekin varmasti huomanneet että olemme saaneet vahvistusta uudesta työntekijästä, minusta. 


Olen jo muutaman viikon ollut Maijun opissa ja todennut kuinka monipuolista työ voikaan olla erotiikkakaupassa. Tänään olen ollut ensimmäisen päiväni yksin liikkeessä ja voin sanoa että kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin ja Maiju sai viettää ansaitun vapaapäivänsä. Viime viikot ovat menneet koko tämän "uuden maailman" opettelussa ja vihdoin voin huokaista ja todeta että kyllä tästä vielä hyvä tulee :)


Mua siis saa ja pitääkin tulla moikkaamaan Hämeenlinnan liikkeeseemme! Kaikki olette enemmän kuin tervetulleita. Tällä hetkellä olen töissä harjoittelun omaisesti eli "silloin tällöin" mutta joulukuussa Maijun jäätyä pois tulen astumaan hänen saappaisiinsa -ainakin toistaiseksi :) Eli ei muuta kuin shoppailemaan!



Nyt on hyvä syy tarkastella verkkokauppaamme ja tilata sitä kautta Zestra -kiihotusöljyä. Se on nimittäin vasta tulossa Suomen markkinoille ja ensimmäisen erän tulemme saamaan ensi viikon aikana. Tätä tuotetta ei voi liiaksi kehua sillä se on kliinisissä testeissä todettu erinomaiseksi tuotteeksi! Läheksi 70% sen kokeilijoista totesi sen lisänneen seksuaalista halukkuutta ja nautinnon määrää. Zestrassa ihmeellisintä on se, että sen vaikutus alkaa jo 3-5 minuutin sisällä ja kestää aina 45 minuuttiin asti. Tästä hyvä pikkujoululahja jokaiselle naiselle :) 

Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille!

<3: Janette



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti