torstai 9. lokakuuta 2014

Tatuointimessuilla Hämeenlinnassa :)



Olimme lauantaina 4.10 mukana Hämeenlinnassa järjestetyillä tatuointimessuilla joten tässä kuulumisia viikonlopulta :)





Messuilla meillä oli mukana koko Hämeenlinnan porukka sekä lisävahvistuksena Saga, Tikkurilan myymälästä. Meillä oli oma messupöytä johon olimme koonneet laajan skaalan tuotteitamme joita esittelimme sekä myimme messutarjouksin. Kuten kuvasta näkyy niin piiskoja oli niin pieniä kuin isoja ja ne osoittautuivatkin oikeaksi hittituotteeksi.


Kuvakin taitaa paljastaa että meillä todellakin oli hyvät messutarjoukset! :) Oli mukava päästä herättelemään syksyistä Hämeenlinnaa shoppailemaan myymäläämme ja monet olivatkin positiivisesti yllättyneitä siitä että liikkeessämme työskentelee ainoastaan naismyyjiä.

Mitä tulee muihin messutuotteisiin, meillä oli mukana mm. Tavallisia,- sekä makuliukuvoiteita, hierontaöljyjä, penisrenkaita, soft tamppooneita, ensi vuoden kalenterit, klitoriskiihotin, geishakuulia, vibraattoreita ja kondomeja.



Monet asiakkaistamme kiinnostuivat kuulemaan soft tamppooneista sillä harva tunsi tuotteen entuudestaan. Tuotteistamme myös Delfiini klitoriskiihotin herätti monen kävijän huomion tehokkuudellaan.

Kaikkiaan siis mukava ja hyvin onnistunut tapahtuma! :)

-Janette






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti