keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Terveydenhoitoa ja mielen virkeyttä, eikä pimeyttä ja mystiikkaa

Mieletöntä tammikuun loppupuolta hyvät ystävät ja kylänmiehet!

Meillä täällä Punaisella kuulla on jopa arkipäiväistä kuulla asiakkailta ihmetystä ja positiivisia kommentteja siitä, kuinka valoisa ja asiallinen liikkeemme on. Monet ystävälliset asiakkaat ovat kehuneet ulkoasuamme ja positiivista henkeä, joka liikkeissämme vallitsee.

Tähän voi aina ylpeydellä vastata: Olemme hyvän mielen kauppa, Punainen Kuu, emmekä utuinen maan alla luimuileva pornoputiikki.

Liikkeemme tuotteet ovat varta vasten valikoitu miellyttämään muun muassa pariskuntien ja naisten tarpeita. Toki tuotteita löytyy reilusti myös miehille.
Ja tuotekirjo ei tietenkään rajoitu pelkkiin dildoihin ja tappeihin, vaan esimerkiksi huipputuotteitamme ovat geishakuulat, joita suositellaan varsinkin synnyttämisen jälkeen, tai muuten vaan kuntouttamaan lantionpohjan lihaksia. Eli yleiskunnon ylläpitämistä ja kehonhuoltoa! 
Softamponit taas ovat miellyttävä vaihtoehto urheillessa tai yhdynnän ajaksi kuukautispäiviä helpottamaan. 
Terveydellisistä syistä myös liukuvoide voi olla toisille välttämätöntä miellyttävän yhdynnän aikaansaamiseksi, etenkin vaihdevuosien alkaessa. 
Toisinaan liikkeellemme saapuu asiakkaita vakavan diagnoosin kanssa, prostata- tai kivessyöpää sairastavia miehiä, joille suositellaan tekovaginoita tai penispumppuja taudin etenemistä ehkäisemään. Paljon täällä törmää erilaisiin tarinoihin ja tarpeisiin, joista jokaisen otamme kunnioittavin mielin ja luonnollisesti vastaan!

Henkilökuntamme on ymmärtäväistä, sosiaalista ja iloista porukkaa, jonka puoleen on helppo kääntyä eri asioissa. Tärkeintä on tarjota asiakkaille hyvää palvelua ja positiivinen kokemus käynnistä Punaisessa Kuussa. Luotettavuus ja asiallisuus ovat valttikorttejamme.

Siksi kutsumme Punaista Kuuta terveysliikkeeksi. Seksielämä on niin luonnollinen osa ihmisyyttä, ettei sitä pitäisi mystifioida tai luokitella alakulttuuriksi. 

Mistä tulikin mieleeni, Punaisen Kuun Vantaan liikkeen lähistöllä on paljon ilmaisia parkkipaikkoja ja sisäänkäyntimme on nolovapaa, eli huomaamaton! Liikkeeseemme voi livahtaa kampaamon kanssa yhteisistä ovista. Tervetuloa!

Lämpimin ja ystävällisin terveisin,
Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti