lauantai 24. tammikuuta 2015

Uutuuksia pukkaa!

Kuten kaikille blogin lukijoille on jo varmasti selvää, molempiin myymälöihimme ilmestyy uutuuksia koko ajan. Yksi tämän hetken kuumin uutuus on jenkeistä lähtöisin oleva Svakom. Tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia ja designiin on panostettu. Vihreät arvotkaan eivät ole jääneet unholaan, kaikki Svakomit ovat ladattavia. Svakomien latausteknologia on edistyksellistä, ne ovat ylivoimaisesti nopeimmin latautuvia seksileluja.


Svakomit ovat todellisia luksusleluja, niissä ei ole panostettu vain materiaaleihin ja kauniiseen ulkonäköön, vaan laitteet ovat erittäin tehokkaita, mutta samalla yhtä hiljaisia kuin kuiskaus. Tuotteissa on myös erilaisia ohjelmia jokaiseen hetkeen ja mielentilaan sopivaksi. Laitteen käyttö on intuitiivista, sitä on erittäin helppo käyttää.

Svakom on perustettu jo vuonna 2006, mutta vasta nyt Suomessa päästään nauttimaan näistä luksustuotteista. Vibraattoreja on joka lähtöön, jokaiselle tarpeisiinsa sopiva. Svakomin valikoimasta löytyy vibraattori kameralla, maailman pienin ladattava vibraattori, lämpenevä vibraattori, vedenkestävä vibraattori, kosketuksella ohjattava vibraattori...
Mahtavaa designia, eikö? :)
Svakomeja voit tilata esimerkiksi verkkokaupastamme. Maanantaina saamme näitä myös Hämeenlinnan myymäläämme, tervetuloa hypistelemään! :)

Uutuuksien lisäksi myymälöisämme, ja nettikaupassakin, on vaihtuvia huipputarjouksia. Tällä hetkellä yksi tarjouksistamme koskee BDSM-tuotteita. Kolme tuotetta ostettaessa edullisin tuote -50% hintaan. BDSM-osastoltamme löytyy erittäin laadukkaita kotimaisia nahkatuotteita. Materiaali ja työnlaatu on erinomaista ja hyvin kestävää.
Aika hyvä tarjous!
Nyt on siis hyvä hetki joko päivittää BDSM-tuotteitaan tai alkaa tähän maailmaan tutustuminen ;) Esimerkiksi käsirautoja löytyy söpön karvaisia versioita, kuten myös jykevämpää tekoa oleviakin. Piiskojakin on erilaisia, pienempiä ja isompia, karvakahvalla ja ilman karvoja. Tuotteita löytyy jokaiseen makuun ;)

Tällainen kylmähkö viikonloppu on mitä mahtavin uusien juttujen kokeiluun :)

                                                              Terkuin, Kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti