perjantai 30. tammikuuta 2015

Rakkautta ensisilmäyksellä!

Hei pitkästä pitkästä aikaa!
Tai ehkei nyt niin pitkästä ajasta ole kyse, vaikka siltä on ainakin musta tuntunut! Mun pitkään kirjoittelu hiljaisuuteen on kuitenkin ollut syynsä. Olin kuukauden verran ottamassa aurinkoa Intiassa ;) Nyt on kuitenkin vuoden edestä otettu aurinkoa ja aika aloittaa taas työn teko!


On aina ihana tulla töihin. Varsinkin kun meille tulee jatkuvasti uusia mahtavia tuotteita! Lähes joka viikko molempiin myymälöihin saapuu uutta tavaraa. Joten ei tullut yllätyksenä että kun palaan reilun kuukauden jälkeen töihin niin meillä on täällä rutkasti mahtavia uutuus-tuotteita! On mukava palata lomalta kun saa heti alkaa tutkimaan uusia juttuja ja päästä jakamaan ne täällä blogin puolella. Tässä postauksessa esittelen muutamat uudet tuotteet, joihin itse ihastuin ensisilmäyksellä.


Svakom on uusi merkki meidän myymälässämme. Tämä Yhdysvaltalainen tuotemerkki on laadukas, näyttävä ja ylellinen. Muotoilussa ja suunnittelussa näkyy insinöörien kädenjälki. Yksi hienoimmista asioista Svakom tuotemerkissä on se että tuotteiden valmistuksessa ja suunnitelussa on kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyyteen. Kaikki tuotteet toimivat luontoa säästävillä akuilla! Minusta tämä on ehdottomasti yksi niistä asioista joiden vuoksi aion liputtaa Svakom-tuotteiden puolesta tulevaisuudessa. Lisänä tietysti tuotteiden tehokkuus, huippuluokan teknologia sekä niiden todella tyylikäs ulkomuoto. Näitä tuotteita voin suositella kenelle tahansa niiden laadukkaiden ja turvallisten raaka-aineiden vuoksi! Svakom-tuotteilla on mahtavia ominaisuuksia kuten;  Gaga-sauvassa on videokamera ja Leon akku kestää jopa 48 tuntia! Näihin tuotteisiin ei ole vaikea rakastua.
Yhdysvalloista siirrytäänkin sitten kotimaiseen huippuosaamiseen. Nibble-älyvibraattorissa yhdistyvät moottori-, lämpö- ja äänisensorit. Vibraattori siis reagoi mm, kehossa tapahtuviin muutoksiin ja analysoi niitä. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Sensorit reagoivat kehon lämpötila muutoksiin ja moottorivat säätävät  värinänopeutta kuhunkin hetkeen optimaalisella tavalla. Uskomatonta eikö totta? Eikä siinä vielä kaikki. Vibraattorin sisällä sijaitsevat äänisensorit tarkkailevat  äänesi voimakkuutta ja äänenpainoasi. Tämän perusteella laitteen älykkäät moottorit säätelevät värähtelyjä juuri haluamallasi tavalla! Äänisensorit mahdollistavat myös sen että Nibble pystyy tanssimaan lempibiisisi tahtiin! Nibblen musiikkitoiminto on jotain kokemisen arvoista. Koska vibraattorin hygienisenä ja puhtaana pito on tärkeää on Nibble roisketiivis ja sen puhdistaminen on helppoa. Vibraattorin valmistukseen on käytetty myrkytöntä silikonia ja ASB-muovia. Lisäksi tuote on 100% kierrätettävä. Kuulostaa jo vähän liian hyvältä ollakseen totta? Tämä tuote pääsi ainakin mua hankintalistalle :)

Sellaisia juttuja tänään :) Mun työpäivä jatkuu vielä parisen tuntia ja sen jälkeen lähden viikonlopun viettoon. Hauskaa viikonloppua kaikille ihanille asiakkaille ja lukijoille!
<3:llä SagaEi kommentteja:

Lähetä kommentti