keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Vibraattori kameralla vai ilman?


Ensimmäinen vibraattori julkaistiin jo 1800 -luvun loppupuolella. Silloin höyrykäyttöinen vibraattori oli erittäin arvokas hankinta jota pääsi käyttämään ainoastaan kylpylöissä tai lääkäreiden vastaanotolla. 
Kun vibraattorit yleistyivät, niitä saattoi tilata postimyynnin kautta suoraan kotiovelle. 1900-luvun alun tilanne: Amerikkalaisissa kodeissa oli enemmän vibraattoreita kuin leivänpaahtimia!

Vibraattoreita mainostettiin aikakauslehdissä joissa kerrottiin että "Vibraattorin käyttäminen parantaa sairauksia sekä tuo nuorekkuutta vanhoillekkin kasvoille ! "

Nykyisin vibraattoreita on monenmoisia, löytyy värinöitä, liikettä, voimakkuutta, yksin käytettäviä, yhdessä käytettäviä, pieniä, suuria, kauniita, pehmeitä, kovia, kamerallisia..

Kamerallisia? Kyllä!Gaga Vibrattori Videokameralla Violetti

Kuvan Svakom Gaga on jo pitkään kaivattu uutuus kameralla! Gaga on yhdysvaltalaisen Svakom Design:n suunnitelema uutuus-vibraattori jonka päähän on asennettu laadukasta video-kuvaa tuottava kamera. Siinä on myös 6 erilaista värinäohjelmaa, se on vesitiivis ja sen akun kesto on huimat 8h! Katso video.  Ovh. 149,90€

Se mitä seuraavaksi tulee markkinoille jää nähtäväksi..
Odotan innolla.

Tällä viikolla ihastuttava Katri Sorsa vieraili Vantaan myymälässämme ja kirjoitti meistä blogiinsa! Käykää lukemassa katrin ajatuksia; Pornokauppa vai erotiikkamyymälä?

Hyvää loppuviikkoa kaikille!
<3: Janette
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti