keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Osta 3 Edullisin -50% ja muita upeita tarjouksia molemmissa myymälöissämmeHelmikuun alennus myynnit ovat vihdoin alkaneet! Molemmissa myymälöissämme huipputarjouksia koko kuukauden ajan. Saimme paljon uusia tuotteita joten on aika laittaa toiset tuotteet kiertämään! Niinkuin varmaan kaikille tulikin jo selväksi; Niin nyt on oikea aika lähteä kiertelemään ja katselemaan mitä myymälöistämme löytyy ja mihin hintaan :) 


Niinkuin kuvasta näette meillä täällä Hämeenlinnan liikkeessä on valtava valikoima vaikka ja mitä! Kuvassa olevat korit&laatikot ovat täynnä tarjoustuotteita :)


Olemme myös kasvattaneet vaate-valikoimaamme roimasti! Sen kunniaksi yksinkertainen vaate-tarjous: Osta 3 Maksa 2! :) Saanhan vähän hehkuttaa? Meillä Palokunnankadulla on Hämeenlinnan kattavin alus-asu valikoima. Meiltä löytyvät: Alus-vaatteet, babydollit, sukat, sukkahousut, mekot, stringit ja parasta on se että kaikkia näitä on erittäin kattava valikoima omassa huoneessaan :)Tässä vähän esimakua vaatteistamme.. Lisää vaatteitamme löydät täältä.Asiasta toiseen, vai kolmanteen? Miehen masturbaattoreista puhutaan liian vähän ja naisten vibraattoreista pälistään siellä ja täällä. Mä voisin naisena kuitenkin hehkuttaa tätä meidän uutuutta! Asiakkailta kuulemani palaute on ollut pelkkää plussaa. Hinta & Laatusuhde ovat kohdillaan! Lisätietoja: Jingle Your Bone & Empty the pipe 


Se tämänkertaisista löpinöistäni,
terveisiä Hämeenlinnasta jokaiselle lukijalle.
Olette mahtavia
<3: Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti