perjantai 12. kesäkuuta 2015

Eroottinen Juhannusjuhla Hämeenlinnan liikkeessä 16.6!


Hei!

Näin alkuun, saanen esitellä itseni. Olen Anni, ja aloitin Punaisella Kuulla tapahtumakoordinaattorina hiljattain. Työni on alkanut vauhdikkaasti ja olen viihtynyt mainiosti. Odotan jo innolla tulevia projekteja, tapahtumia ja yhteistyökuvioita, joiden parissa työskennellä!

Seuraavaksi järjestämmekin Hämeenlinnan Punaisella Kuulla Eroottisen Juhannusjuhlan. Juhlan aikana paistamme asiakkaillemme makkaraa liikkeen edessä ja kerromme toiminnastamme. Samalla aloitamme yhteistyön samassa korttelissa sijaitsevan Levymekan kanssa, joka soittaa liikkeemme edessä juhannustunnelmaan nostattavia levyjä. Aloitamme yhteistyön myös vastapäätä sijaitsevan Café Hoffin kanssa, joka tarjoaa asiakkaillemme mahtavia tarjouskuponkeja kahvilaansa. Juhlan aikana liikkeessämme on myös kaikki tuotteet jopa -20% alennuksessa, sekä lisäksi huipputarjouksia!

Aloitimme kesäkuun osallistumalla Hämeenlinnan markkinoille, ja tämä olikin ensimmäinen kerta Suomessa, kun erotiikkaliike on ottanut markkinatapahtumaan osaa. Myös Juhannusjuhlamme on erityinen tapahtuma, sillä harvoin erotiikkaliikkeet pitävät liikkeensä edustalla tapahtumia. Minusta on hienoa työskennellä harvinaislaatuiselle ja ennakkoluulottomalle erotiikka-alan yritykselle, joka haluaa levittää erotiikan iloa laajemmin ihmisten tietoisuuteen, eikä pelkää olla esillä.

Tervetuloa tiistaina 16.6. tutustumaan toimintaamme ja tarjouksiimme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti