torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannus lähestyy kovaa vauhtia!

Täällä Hämeenlinnan myymälässä otettiinkin jo varaslähtö juhannukseen tiistaina. Pihalla liikkeen edustalla grillattiin makkaraa ja väkeä oli liikkeellä todella paljon! Ja kannattihan tuolloin lähteäkin liikkeelle, makkaroiden lisäksi myymälässä oli huipputarjouksia :) Erittäin onnistunut, rento ja mukava tapahtuma, toivottavasti järjestämme vastaavia lisää! Kaikki makkarat meni ja tupa oli täynnä.

Juhannuksesta puheenollen, lomailemme silloin eikä liikkeemme ole auki. Täällä Hämeenlinnassa jäämme jo tänään loman viettoon, mutta Vantaan myymälä on auki vielä huomenna kello 9-12. Vantaalla poistoleffat järjettömän halvalla, 3€/leffa! Juhannuksen säätiedot näyttävät vähän ikäviltä, joten todennäköisesti tulee vietettyä aikaa sisällä, joten kaikenlainen viihdyke tulee varmasti tarpeeseen :)

Eli VAIN Vantaan myymälä on huomenna auki, Hämeenlinnassa lomailemme jo :)

Olen viimeksi ollut töissä kuun alussa, ja hyvä että tunnistin myymälää kun astuin sisään! Sen lisäksi, että meille saapuu uutuuksia tasaista tahtia, koetamme tehdä myymälästämme koko ajan viihtyisämmän ja paremman :) Ja uusi järjestys piristää aina mieltä!

Geisha- ja värinäkuulat ovat nyt selkeämmin esillä!

Fleshlightit ovat päässeet näkyvämmälle paikalle :)

Penisrenkaat ovat siirtyneet pyörivälle alustalle hiukan sivummalle, jolloin myymälä on paljon avoimempi :)
Näiden muutoksien lisäksi on paljon muutakin, mutta täällä paikan päällä sen näkee paremmin kuin kuvista :) Uutuudet pääsevät aina kivasti esille, kun myymälä muuttuu jatkuvasti. Saa nähdä, miltä täällä näyttää, kun tulen seuraavan kerran töihin! :)

Siinä Hämeenlinnan kuulumisia, vielä viisi tuntia ennen kuin suljen ovet juhannukseksi. Toivottavasti aurinko edes pilkahtaisi, eikä joutuisi olemaan toppatakissa koko mökkilomaa! Ihanaa juhannusta kaikille lukijoille!


Terkuin, Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti