torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuulumisia & Erotiikka Show!


Hei!


Useampi viikko kerennyt vierähtää siitä kun viimeksi kirjoittelin tänne blogin puolelle. Kiire on ollut (kiire on huono tekosyy hehe..), mutta nyt on aikaa kirjoitella vähän Tiksin kuulumisia ja mitä kaikkea uutta kivaa on tiedossa tulevaisuudessa!

Ihan ensimmäisenä haluan ilmoittaa että Punainen Kuu OY osallistuu Erotiikka Show:hun joka järjestetään lauantaina 4.7 Tuusulassa ravintola Päämajassa. Olemme paikalla 22.00 - 01.30 ja tuona aikana voi tulla tutustumaan tuotteisiin, shoppailemaan, kysymään kysymyksiä tai ihan vaan jututtamaan meitä :) Tapahtuman kuumat esiintyjät taas tarjoaa yhteistyökumppanimme Zeni´s,  Ihan loistava, erotiikan täyteinen ilta tiedossa!






Minä olen itse toinen onnekas myyjä joka pääsee mukaan ja toinen on meidän porukan uusin tulokas,..uusi työntekijämme Krista! Tosi mukava päästä tutustumaan Kristaan tällaisen tapahtuman merkeissä. Laittakaapas kaikki nyt tuo 4.7 kalentereihinne ylös sillä aivan varmasti tulossa todella hauska ilta jota ei tosiaankaan kannata missata! Itse en ole tuolla Päämajassa ennen käynyt, mutta kuvissa näyttää kivalta paikalta ja näyttäisi olevan iso terassikin ;) Mikäs sen mukavampaa kuin erotiikasta nauttiminen rennossa ilmapiirissä ja tuoppi huurteista kädessä?









No mitä muuta tänne Tikkurilaan kuuluu? Viime viikolla tänne tehtiin uusi hylly uutuus-tuotteille. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä muutamat kuvat hyllystä. Mielestäni on kiva (ja helpompi!) minulle myyjänä sekä asiakkaille, että uudet tuotteet ovat aikalailla samassa paikassa. Useasti, etenkin vakioasiakkaat kysyvät että mitä uutta myymälään on tullut. On helpompi näyttää uutuus-hyllystä tuotteet kuin juosta ympäri myymälää etsimässä niitä uusia juttuja :D Käytännöllistä siis, mutta myös esteettistä sillä mun mielestä tuo punaisella vuorattu hylly on kaunis :)





Pakko laittaa tämäkin kuva blogiin :D Pelastettiin toissapäivänä tällainen pikkuruinen kaveri tuosta myymälän oven edestä.  Raukka yritti opetella lentämään, mutta jalkaan oli tarttunut viisi kertaa kaveria suurempi pöly/lanka/roska-pallo. Pikkuinen ei siis jaksanut luonnollisesti lentää kun sellainen jäätävän kokoinen pallo roikkui jalassa! Leikattiin se pallo irti ja pieni pääsi jatkamaan lentoharjoituksiaan. Päivän hyvä työ siis tehty tiistaina, katsotaas mitä tänään tehdään!



Ihanaa torstaita kaikille <3


<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti