lauantai 15. elokuuta 2015

Eemelin terveiset!

Hämeenlinnan liikkeeseen on saapunut upea maskotti!

Saanko siis esitellä puutarhatonttu Eemelin! Tai pitäisikö sanoa erotiikkaliiketonttu? Ainakin kun Eemeliä katsoo, huomaa heti että hän on löytänyt tiensä juuri itselleen ominaiseen paikkaan.
Puutarhatontusta tulikin heti mieleen elokuva Amélie, jossa päätähti "lainaa" erään miehen puutarhatonttua ja lähettää tälle kirjeitä, joissa on puutarhatontun omia lomakuvia. Amélie lähettää kuvia miehelle siten, että vaikuttaa kuin tonttu olisi itse lähettänyt ne. Mies tietysti on aivan ymmällään tapahtuneesta. Tästä inspiroituneena päätimmekin tehdä Eemelin kanssa matkan täällä Hämeenlinnan liikkeessämme ja ottaa kuvia Eemelistä hänen lempituotteiden kanssa. Ja niitähän riittää!


Ensiksi otin Eemelistä kaverikuvan All Black Mahti Timpan kanssa, joka on pidempi kuin Eemeli!
Tarjousvibrojen ja -anustappien seassa uinti on astetta aikuisempi pallomerikokemus!
Myymälästämme löytyy laaja valikoima seksikkäitä vaatteita, joista Eemelikin halusi sovittaa tätä ihanaa punaista pitsitoppia. Koko ei ollut Eemelille ihan oikea, mutta upealta hän näyttää silti!Eemeli on ehdottomasti BD/SM-tonttu! Erityisesti suukapulaan, jättipiiskaan ja 5m pituiseen nailonköyteen Eemeli ihastui.
Eemeli suosittelee muillekin kauniin väristä ja tehokasta Power Jelly -vibraattoria, sekä huipputarjouksessa olevaa Empty the Pipe! -tekovaginaa. Molempien kanssa sopii käytettäväksi Pjurin Basic Waterbased -liukuvoide sekä Toy Sterile -puhdistussuihke. 


Tervetuloa liikkeeseemme tervehtimään Eemeliä! Hänet löydät patsastelemasta näyteikkunassamme.


<3 Anni ja Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti