keskiviikko 19. elokuuta 2015

You're a womanizer!


Hei!

Niinkuin ihana Janette eilen facebook-sivuillamme ilmoittikin, olemme saaneet valikoimaamme uskomattoman tyylikkäät Womanizer-klitoriskiihottimet! Nämä kiihottimet hurmaavat jo pelkällä ulkomuodollaan.  Niin kauniita ja naisellisia ne ovat kaikkine koristuksineen!
Nämä näyttävät kiihottimet eivät ole pelkästään mielettömän kauniita vaan myös erittäin tehokkaita. Mutta mihin tämän, naisten orgasmikoneeksikkin kutsutun Womanizerin teho perustuu? Niiden tehossa yhdistyvät hellävarainen imu,  pulssit, ääniaallot ja paineaallot. Tämä uudenlainen teknologia on ihastuttanut naisia ympäri maailmaa ja Womanizer on muodostunut jo hitiksi! Ja tohdin jo todeta että nämä tulevat olemaan meilläkin hitti! 

Näitä tekee kokoajan mieli hypistellä, niin hurmaavan naisellisia ne ovat! Tehoakin löytyy ja ladattava akku takaa iloa yhdelle kerralle jopa 90 minuutin ajan ;) Mukana tulee 2 silikonista valmistettua suutinta ja tyylikäs säilytyskotelo. Womanizer on oikea valinta kaikille naisille jotka haluavat tyyliä ja tehokkuutta samassa paketissa!TÄSSÄ vielä video kyseisestä tuotteesta :)


Ihanaa loppuviikkoa kaikille <3


<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti