torstai 27. elokuuta 2015

Katrin kanssa!


Hei!


Tänään olikin vähän erilainen päivä töissä. Meillä asiakkaina käyneet ihmiset saattoivatkin huomata että myymälässä oli tutun yhden  myyjän sijasta kaksi paikalla! Olin yksin ensimmäiset pari tuntia ja sitten sain seurakseni ihanan Katrin. joka tuli tänne katsomaan millaista se työskentely erotiikkaliikkeessä oikeasti on. Mä olin valmiiksi miettinyt Katrille kysymyksiä ja Katrilla olikin paperilla mulle valmiina kysymyksiä! Oli hauska kysellä vuorotellen erilaisia kysymyksiä erotiikkaan, kauneuteen, ulkonäköpaineisiin, äitiyteen ja kaikkeen muuhun liittyen :) Juttua riitti ehkä liikaakin kun tuntui että 2 tuntia ei millään olisi riittänyt! Oli mukava huomata miten helposti lähestyttävä, aito ja ihastuttava tyyppi Katri on. On huippu juttu että meillä on tuollainen yhteistyökumppani kuin Katri! :)







"Haastattelujen" ollessa ohi oli otettiin vähän kuvia myymälässä. Niille jotka eivät tienneet, niin Katrihan siis kirjoittaa blogia jossa käsittelee arkojakin aiheita rohkealla ja suoralla tavalla. Tällaista lisää! Mielestäni on aina hienoa tutustua ja tavata ihmisiä jotka uskaltavat ottaa kantaa erilaisiin aiheisiin ja vieläpä julkisesti blogissa, Esimerkiksi äitiys ja erotiikka ovat aiheita jotka mielestäni ovat ajankohtaisia, mutta niistä ei tarpeeksi puhuta. Puhuimme paljon siitä miten yhdistää nämä kaksi tärkeää asiaa. Katri kertookin todella suorasti blogissaan miten vaikeaa se käytännössä on. Suosittelen lämmöllä lukemaan Katrin blogia, sillä siihen rehellisyyteen jää koukkuun!






Katri pääsi tutustumaan työhöni ja näkemään mitä kaikkea normaaliin työpäivään täällä Punaisessa Kuussa kuuluu. Katrihan on hakenut meille töihin pari vuotta sitten, mutta saikin toiselta alalta töitä. Nyt hän sitten pääsi näkemään mitä tähän työhön olisi kuulunut. Tai oikeastaan vain murto-osan siitä sillä parissa tunnissa ei kerkeä näyttämään kaikkea työnkuvaan kuuluvaa :D Kysyin Katria haastatellessani mitä ajatuksia/ennakkoluuloja hänellä oli erotiikkaliikkeessä työskentelystä. Ajattelin kuitenkin tehdä ensi viikolla kysymys&vastaus-postauksen sillä tästä olisi tullut aivan liiiian pitkä blogiteksti jos tähän samaan ne kirjoittaisin!


Kiitos vielä Katrille vastauksista, juttutuokiosta ja seurasta!<3  Palataan ensi viikolla juttuun kysymysten ja vastauksien muodossa, ihanaa loppuviikkoa kaikille! :)





<3:llä Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti