lauantai 19. syyskuuta 2015

Lauantain lätinää


Heissan!



Pitkästä aikaa meikäläinen puikoissa lauantaina! Aika harvoin mulla on viikonloppuisin töitä, mutta nyt tulee kaksi viikonloppua putkeen :) Ens viikonloppuna nimittäin suuntaan Hämeenlinnaan tatuointimessuille lauantaiksi! Mehän ollaan messuilla molemmat päivät eli jos liikutte ensi viikonloppuna (25.9-26.9) Hämeenlinnan suunnilla niin kannattaa tulla katsomaan meininkiä. Itse odotan eniten Hämeenlinnan  myymälän työntekijöiden näkemistä, me kun ei kovin usein päästä näkemään kun noita kilsoja on kuitenkin jonkin verran välissä. Ihana päästä näkemään tyttöjä, jippii!<3






Tähän lauantaihin on kuulunut mm. dildohyllyn järjestämistä, siivoilua, mainoksien päivittelyä, lehtien lisäämistä huuto.nettiin jne, Tosi lyhyiltä tuntuu nää 5 h työpäivät, aika loppuu ihan kesken! Varsinkin kun kameralla ja mulla on erimielisyyksiä kuvien siirtämisestä koneelle ja kaikki pitää tehdä vaikeimman kautta haha :D No hoituu kuvailut omalla puhelimellakin, joten nyt joudutte tyytymään mun rakkaalla iphonella otettuihin kuviin!

Mullahan oli yksi blogiaihe josta mun piti kirjottaa jo eile itseasissa, mutta se kirjoitus siirtyy nyt hiukan. Katsotaan jos ensi viikolla kirjoittelisin aiheesta!  Tää oli vaan tällainen pieni moikkaus, ens viikolla kirjottelen pidemmin ja toivottavasti ihan jostain aiheesta, heh!



<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti