keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Keskiviikko


Hola!


Mulla onkin täällä siivouspäivä! :) Aika moni hylly on saanut uuden järjestyksen ja tullut siivotuksi. Mukava laittaa hyllyjä uusiksi ja järkätä niitä parempaan kuntoon. Aika vaan mennyt järkyttävän nopeasti, siis en voi uskoa että kello on jo kohta neljä!
Viikonloppuna pääsen tapaamaan Hämeenlinnan uuden vahvistuksen, Saanan! Saana on mun kanssa lauantaina messuilla töissä, joten kaikki kynnelle kykenevät tulkaahan moikkaamaan. Pitkä ja työntäyteinen, mutta huikea lauantaina tiedossa, en malta odottaa!
En muuten ymmärrä miten multa oli kokonaan jäänyt huomaamatta tää JO H2O - makuliukuvoide setti. Ehkä kun näitä oli vaan yksi kappale jäljellä ja sekin oli vähän piilossa ja löytyi mun järjestellessä liukkarihyllyä. Tässä setissä makuina on kaneli ja HATTARA! Siis nam! Melkein pakko päästä maistamaan ;D Nää JO H2O liukkarit on muuten tosi suosittuja ja hyviä makuliukuvoiteita ja makuja löytyy ihan perinteisestä mansikasta ja suklaasta mustaan ja punaiseen lakritsiin.Eipä sen kummempaa tänään, joten eikun mahtavaa loppuviikkoa vaan kaikille! :)<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti