perjantai 4. syyskuuta 2015

Syksyisissä tunnelmissa


Hei ja ihanaa perjantaita kaikille!
Syksy on saapunut ilmojen osalta, mutta onneksi tänään ei kuitenkaan sada! Mua ainakin syksyn tulo masentaa vähän, olen niin kesäihminen henkeen ja vereen :D Syksyllä palataan arkeen mikä masentaa varmasti monia muitakin. Syksystä pitää kuitenkin löytää kivoja ja positiivisia asioita. Pimenevinä iltoina on mukava polttaa kynttilöitä ja rennon kesän jälkeen on mukava alkaa taas laittaa rytmiä ja rutiineja elämään. Lenkkeily on helpompaa viileässä ilmassa ja sateisina iltoina voi hyvällä omallatunnolla istua sisällä sohvannurkassa kuppi kuumaa teetä kädessä. Telkkarista alkaa paljon uusia sarjoja joita seuratessa illat menevät mukavasti. Eikä arjen tarvitse olla tylsää, se voi olla omannäköistä ja mukavaa! Ja arkeenhan voi hakea piristystä meiltä ;)

Kuten viimeksi kirjoitellessani mainitsin niin me viime viikolla Katrin kanssa puhuttiin erotiikasta, ulkonäköpaineista ja erotiikkaliikkeessä työskentelystä.  Tässä muutamia kysymyksiä mitä esitin ja Katrin vastauksia:


Mikä yllätti erotiikkaliikkeessä työskentelyssä?

Erotiikkaliikkeessä työskentely oli yllättävän haastavaa.  Tuotteita on todella paljon ja paljon on muistettavaa. Millaiset paristot sopivat mihinkin vibraattoriin. erilaiset materiaalit ja toiminnot. Ei helpointa asiakaspalvelua, koska erotiikka on monille herkkä aihe. Pitää olla tietynlaista hienovaraisuutta. Yllättävää on miten paljon muutakin kuin pelkkää asiakaspalvelua tämä työ on.

Mitä erotiikka merkitsee sinulle?

Erotiikka on puolet parisuhteesta. Erotiikkaa ei ole pelkkä seksi, vaan kaikki kosketus ja hellyys. Jokainen suhde vaatii sekä seksiä että tällaista erotiikkaa.

Miten pyritte pitämään erotiikkaa yllä parisuhteessanne?

Lapsiperheen arki on usein niin kiireistä ettei varsinaiselle seksille jää aina aikaa. Tai sitten ei vaan yksinkertaisesti jaksa. Siksi erotiikkaa pitää löytää muualtakin kuin siitä pelkästä varsinaisesta seksistä. Erotiikkaa on meidän arjessa on kosketus, katseet ja "lirkuttelu". Tällainen hellyys pitää kipinää yllä vaikkei seksille aina olekkaan aikaa.

Miten koet että suomalaiset suhtautuvat erotiikkaan/seksiin?

Suomalaisten suhtautumista seksiin voisi kutsua parhaiten yhdellä sanalla: kaappierotiikkaa. Seksi ja erotiikka ovat vieläkin vähän tabu, joista ei ainakaan tietyissä piireissä puhuta. Lapsia tehdään muttei erotiikasta ole silti soveliasta puhua. 

Lemppari seksilelunne?

Lempparia ei ole vielä löytynyt, joten testaamiset jatkuvat ;)

Miten yhdistää lapsiperheen arki ja seksi? Milloin seksille löytyy aikaa?

Aikaa ei kunnolla löydykkään, mutta me pidämme niin kutsuttuja "seksibreikkejä" Sasun kanssa. Eli kun Elias on hoidossa on tällaisen seksibreikin paikka :)

Mitä ajattelet ulkonäköpaineista? Aiheuttavatko epävarmuutta ja riittämättömyyden tunnetta nuorille tytöille?

Aiheuttavat todellakin. Kun netti ja televisio pursuavat toinen toistaan kauniimpia ja tällätympiä ihmisiä on normaalia että nuori ihminen vertaa itseään näihin julkisuuden henkilöihin. Kauneuden ihannointi alkaa entistä nuorempana ja menee helposti överiksi. Yhä nuoremmat ja nuoremmat tytöt päivittävät instagrammiin vähäpukeisia kuvia tykkäysten toivossa. Itsetuntoa pönkitetään tällä tavalla ja olisikin vanhempien tehtävä opettaa kotona erilaiset arvot lapsilleen.


Tällaisia asioita käytiin Katrin kanssa läpi! Muitakin kysymyksia olisi ollut, mutta saatiin aiheista niin paljon keskustelua aikaan että aika loppui kesken. Mielestäni ajankohtaisia ja mietinnän arvoisia asioita ja kysymyksiä :) Kiitos vielä kerran Katri vastauksista ja seurasta!

Tällainen postaus tälläkertaa. Nyt on aika muistella kesän hetkiä ja ihania uusia muistoja ja kääntää katse tulevaa syksyä sekä uusia haasteita kohti! On aika palata arkeen ja ehkä laittaa siihen normaaliin arkeen ripaus jotain uutta ja jännittävää? ;) Muutos on monesti hyvä ja positiivinen asia!<3:Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti