torstai 10. syyskuuta 2015

Lelo for Men


Hei!



Viime postauksessa kehotin ihmisiä etsimään syksystä positiivisia puolia ja yksi positiivinen asia voisi olla meidän syyskuun kilpailun voitto! Muistuttaisin siis kaikkia meidän Facebook-tykkääjiä (tai jos et tykkää niin käyppä tykkäämässä ja osallistu kilpailuun!;) ) syyskuun skabasta jossa voi voittaa joko 100€ arvoisen tai 50€ arvoisen tuotepaketin. Voin kertoa että tuollainen paketti ainakin piristää pimeneviä syysiltoja! Arvonta suoritetaan 30.9 joten on vielä rutkasti aikaa osallistua.






Tällä viikolla ollaan saatu yksi uusi tuote joka varmasti kiinnostaa miespuolisia asiakkaita. Ruotsalainen Lelo -tuotemerkki on tunnettu ennen kaikkea laadukkaista ja tyylikkäistä vibraattoreistaan. Tuotemerkillä on eniten valikoimaa naisille, mutta nyt merkki on tuonut markkinoille jotain pelkästään miehillekkin; nimittäin eturauhaskiihottimet!  Eturauhaskiihottimen avulla miehen peräkkäiset ja voimakkaammat orgasmit ovat mahdollisia. Anatomisesti muotoillut kiihottimet stimuloivat miehen g-pistettä ja aiheuttavat uskomatonta nautintoa. Nämä Lelon kiihottimet ovat ladattavia ja niissä on langaton ohjaus. Niistä  löytyy kaksi moottoria ja useita erilaisia värinäohjelmia. Lelo on tunnettu laadustaan ja se kyllä huokuu myös näistä eturauhaskiihottimista!

Suosittelen kurkkaamaan Katrin blogin, sillä siellä on taas uutta juttua ja tänään Katri myös päivittää vähän lisää siitä taannoisesta päivästään jonka hän vietti myymälässä mun kanssa :) Katri päivittelee blogiaan usein ja sieltä löytyy paljon ajankohtaista asiaa sekä erotiikasta että kaikesta muustakin!


Tällaista tänään, mä jatkan nyt töiden parissa ja toivotan teille kaikille hauskaa loppuviikkoa ja viikonloppua<3


<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti