tiistai 10. marraskuuta 2015

Aneros - pientä taikuutta makuuhuoneeseen

Heippa muruset! <3

Oletteko jo kuulleet uudesta uskomattomasta Aneros-tuoteperheestämme? Minäpä kerron...

Tämä maailmankuulu patentoituun muotoon perustuva tuotesarja on ilman käsiä käytettävä eturauhashieroja. Asetat sen vain paikoilleen ja se perustuu oman kehosi toiminnan ja lihaksiston hyödyntämiseen erittäin tehokkaasti ja muotoilunsa ansiosta stimuloi juuri oikeita paikkoja. Ei siis enää ongelmia pattereiden loppumisen kanssa!


                                             (Aneros HELIX Syn G-piste stimulaattori)


Ihmisiä ja heidän seksuaalisuuttaan on tutkittu jo pitkään mutta Aneros on aivan uudenlaisten tutkimusten tulos. Laitat stimulaattorin paikoilleen ja supistat sulkijalihasta joko tahallasi tai tahattomasti, tunnet nautintoa joka kerralla. Aneros on niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ja kun saat lisää harjoitusta, voimistuvat ja pitkittyvät myös orgasmisi.

Monet Aneroksen käyttäjät ovat suositelleet tätä ja kertoneet sen tuottavan kunnon SUPERORGASMEJA, kokovartalon säväyttäviä tuntemuksia, jotka eivät aiheuta ejakulaatiota. Nyt siis miehetkin voivat kokea moninkertaisen laukeamisen ;) Näitä on monta erilaista ja voisinkin höpötellä näistä vaikka kuinka paljon mutta kukaan ei jaksaisi lukea niin pitkää blogikirjoitusta...

Meidän liikkeestämme ja nettisivuiltamme saat siis lisätietoa Aneroksesta tai tilattua sen kotiisi huomaamattomassa paketissa! Kuinka kätevää!

Kukaan kokeneista ei luopuisi omasta Aneroksestaan, joten tule sinäkin ja hanki omasi meiltä! ;)

HOX, meillä on menossa nyt myös Vantaan myymälässämme REMONTTIALE, joten paljon erilaisia tuotteita huomattavan halvoilla hinnoilla! Hakekaa äkkiä omanne pois ennenkuin ne viedään käsistä! :)

Rakkaudella,
Ninni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti