keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Uusia tuulia


Heissan!Tikkurilassa tosiaan puhaltaa uudet tuulet kun muutto on edessä. Tällä kertaa ei muuteta onneksi sen kauemmaksi kuin tuohon alakertaan. Allekirjoittanut on erityisen innoissaan koska tuo tuleva liiketila tulee olemaan aikalailla isompi kuin tämä tila tai vanha Kielotien liiketila. Nimittäin Punainen Kuu Tikkurila pääsee muuttamaan n. 250 neliön tiloihin! Jippii! Vihdoinkin saadaan kunnolla tilaa ja päästään tästä ikuisesta tilanpuutteesta eroon (toivottavasti). Meillähän on aina ollut mielestäni varsin kattava valikoima liikkeen kokoon nähden, mutta nyt saadaan varmasti enemmän tavaraa ja entistä laajempi valikoima.  Jahka remontti valmistuu niin muutto käynnistyy :)

Sitä odotellessa päätettiin teitä ajatellen järjestää remonttiale! Ajattelin tässä esitellä muutamia huikeita tarjouksiamme, mutta myymälässä siis tosiaan paljon enemmän tavaraa alennetuin hinnoin, kannattaa tulla vilkaisemaan kaikki tarjoukset myymälästä :)

Ihanat säihkyvät anaalitapit ovat olleet tämän syksyn ehdoton hittijuttu ja nyt pieni malli on tarjouksessa, vain 9,95€, Löytyy hopeisia ja kultaisia eri värisillä timanteilla. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Toinen huikea tarjous on se että nyt poistoelokuvat saa itselleen pilkkahintaan. Kaikki poistoelokuvat nyt siis vain 4€! Kannattaa tulla hakemaan itselleen katsottavaa tällä hinnalla ;)
Kaikki vaatteet ovat myös tarjouksessa ota 3 maksa 2. Nyt kannattaa siis päivitellä alusvaatelaatikoita uuteen uskoon. Nyt voi hyvillä mielin ostaa myös mätsäävät sukat ja alushousut babydollin kaveriksi.


Tässä vain murto-osa tarjouksita. Näiden lisäksi meillä on täällä Tikkurilassa siis myös paljon yksittäisiä tuotteita alehinnoin, alekori ja alepöytä! Tulkaas kaikki moikkaamaan ja shoppailemaan <3<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti