torstai 25. helmikuuta 2016

Torstain tunnelmia


Moi!<3


Huikea torstai tähän mennessä! Kiirettä on pitänyt aamusta asti :D Tarkoitus oli jo aamusta heti kirjoitella tätä tekstiä, mutta rehellisesti sanottuna tää on eka kerta kun kerkeän tänään istumaan aloilleni! Mulla on vieläkin hommat vähän kesken niin koitan pitää tän tekstin lyhyenä ja ytimekkäänä.Lauantaina töiden jälkeen pidin polttariporukalle muutaman tunnin erotiikkaväline-esittelyn. Tällaisia yksityistilaisuuksia on kiva järjestää ja nytkin oli kyllä kerrassaan mahtava setti ja mahtava porukka! Nauraa sai esittelyn lomassa, niin räiskyvä porukka oli kyseessä! :D Heitä oli noin 10 hengen porukka morsian mukaan lukien ja olivat varanneet syötävää ja juotavaakin niin saivat kaikessa rauhassa syönnin lomassa kuunnella mun selostusta.

Tässä vähän kuvia tuotteista joita otin mukaan esittelyyn. Tuossa ajassa ei ihan kaikkea kerkeä esittelemään, joten pitää valita vähän kohderyhmälle sopivia tuotteita ja tietystä tuoteryhmästä 1-2 tuotetta tarkempaan syyniin. Parin tunnin settiin mahtuu suunnilleen tuollainen määrä tuotteita, riippuu tietenkin paljonko kuuntelijoilla on kysymyksiä että millä tahdilla edetään :)


Tänään oon kyllä saanut paljon aikaiseksi, mutta vielä ois tekemättömiä hommia. Liukuvoide&hierontaöljy-puoli on laitettu uusiksi ja hyllyt pyyhitty puhtaiksi, anaalitapit jäjestelty kokonaan uusiksi ja tekovaginapuolta ja vibrakuulia sekä perhosia vähän hienosäädetty. Tilauksia kiikuteltu useampaan otteeseen postiin ja nyt pitäisi laittaa vähän uusia mainoksia esille ja tehdä hienosäätöä strappi-puolelle. Sitten pitäis keretä vielä tekemään muutama nettihomma tälle päivälle. Tänään saattaa illalla tulla nukkumatti aika nopeasti kylään :D
Jos joku polttariporukasta sattuu lukemaan tätä niin kiitoksia teille mukavasta tuokiosta!<3 Ihanaa viikonloppua mun puolesta jo kaikille, mulla alkaa tänään jo kuuden aikaan viikonloppu! :)

Pusuja, Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti