perjantai 1. huhtikuuta 2016

Huhtikuu on elokuvien poistokuukausi!

Mukavaa huhtikuun ensimmäistä päivää! :) Tässä kuussa tapahtuu jotain radikaalia, jotain joka saa toiset hyppimään riemusta ja ryntäämään meille shoppailemaan ja toiset hieraisemaan silmiään "voiko tämä olla totta"? ON SE.

Nyt on nimittäin niin, että teemme tilaa uusille elokuville molemmissa myymälöissämme, joka siis tarkoittaa, että.... tattadaa! LEFFAT SAA NYT TULLA HAKEMAAN MEILTÄ ULOSKANTOHINNOIN! Kaikki alle 19,95€ maksavat elokuvat maksavat nyt vain 10€/kpl! Ja poistoelokuvia saat tuolla 10€ kaksi kappaletta! Uskomatonta, mutta totta! Ei ole tämmöistä tarjousta vielä ollut koko Punaisen Kuun historian aikana :)



Leffatarjous voimassa siis ainoastaan huhtikuun ajan, joten nyt kannattaa pistäytyä useaankin otteeseen hamstraamaan hullunhalpoja elokuvia :)

Mitäpä muuta meillä on tapahtunut? Hämeenlinnassa on keskellä myymälää valtava löytöpöytä, joka on täynnä kaikkea kivaa todella edullisesti! Löytyy suristimia, penisrenkaita, geishakuulia ja kaikkea muuta mukavaa :) Kipinkapin siis ostoksille. Tuotteita vain rajoitettu erä.


Paljon kysytyt ID Juicy -makuliukuvoiteet ovat myös palanneet valikoimaamme. Suuren suosionsa ansiosta otimme näitä valtavan erän myyntiin. Makuina passionhedelmä, minttu, kirsikka, vesimeloni ja paukkupurkka. NAM! Nämä ovat siis 100% suussasulavan makuisia, eivätkä maistu keinotekoisille. Mahtavasta maustaan huolimatta nämä eivät sisällä lainkaan sokeria, joten voit nautiskella niitä hyvillä mielin :)


Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa ostoksille Punaiseen Kuuhun!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti