perjantai 29. huhtikuuta 2016

Klitoriskiihotin Satisfyer Pro 2

Moikka!

Tällä kertaa teen postauksen koskien vain yhtä uutuustuotetta. Tuote on niin loistava, että se ansaitsee mielestäni aivan oman blogipostauksensa :) Tätä tuotetta on jo kyselty ja odotettu hyvän aikaa ja nyt olemme vihdoin saaneet niitä meille!

Kuten otsikko paljastaakin, kyse on aivan uudenlaisesta klitoriskiihottimesta, Satisfyer Pro 2:sta!


Suurin osa naisista saa orgasmin vain klitoriksen kautta. Tämä uusi orgasmikoneenakin tunnettu tuote mahdollistaa nyt peräkkäisten orgasmien saamisen helposti ja hellävaraisesti. Tuotteen toiminta perustuu patentoituun paineaaltotekniikkaan. Paineaallot yhdistettynä värinään takaavat käyttäjälleen sellaiset orgasmit, joista on aiemmin voinut vain uneksia! Tuote onkin valmistettu naisilta saadun palautteen perusteella, joten ei mikään ihme että se toimii niin hyvin ;)

Paineaaltoa on melko vaikea kuvailla, mutta tuotteen pää ikäänkuin imaisee klitoriksen sisäänsä ja tekee pientä imevää liikettä koko ajan. Kuten kaikki varmaan tietävätkin, klitorista on helppo stimuloida erilaisilla värinätoiminnoilla ja niitä löytyykin Satisfyeristä peräti 11 erilaista! Koska naiset ovat erilaisia, tästä laitteesta löytyy taatusti jokaiseen makuun sopiva värinän ja paineaallon voimakkuus.

Satisfyer on muotoilultaan helppokäyttöinen. Varresta on helppo pitää kiinni, eikä se pääse luiskahtamaan kädestä. Sen kevyen rakenteen ansiosta käsi ei väsy kun pidät sitä paikoillaan. Eikä tuotteen värikään ole hullumpi, miellyttää ainakin meidän myyjien silmiä ;)


Tässä tuote kuvattuna takaapäin. Siitä löytyy tosiaankin vain pari nappia, joista ohjailet kätevästi värinätoimintoja. Kuten useimmat uudet erotiikkavälineet, myös Satisfyer on ladattava. Enää ei tarvitse säätää paristojen kanssa, vaan lataat sen nopeasti ja kätevästi usb-portista tai verkkovirrasta usb-chargerin välityksellä. Saat 4 tunnin latauksella jopa 2 tuntia tehokasta käyttöaikaa! :)

Satisfyer on täysin vesitiivis, joten sen voi ottaa vaikkapa kylpyyn mukaan! 


Se, mitä me myyjät arvostamme erotiikkavälineissä on ehdottomasti se ettei tuote pidä käynnissä ollessaan kovaa ääntä. Kuka haluaa esim. kerrostalossa käyttää surisevia välineitä yöaikaan kun muuten on hiljaista ja naapuriasunnon ja oman asunnon välinen seinä on kuin paperista tehty? Jep, ei kukaan. Satisfyer on kuitenkin niin kuiskauksenhiljainen myös sen ollessa täydellä teholla, ettei tarvitse pelätä kenenkään ulkopuolisen kuulevan sen käyttöä :)

Tuotteen materiaalit ovat tietysti myös aivan huippuluokkaa! Sen huppu on valmistettu 100% turvallisesta ja hygieenisestä silikonista, joten allergiaoireita ei tarvitse pelätä. Hupun saa kätevästi irti rungosta, joten se on helppo pestä huolellisesti erikseen. Suosittelemme tietysti käyttämään myös antibakteerisia puhdistusaineita, ettei pöpöt pääse vahingossakaan pesimään välineeseen.

Jos haluat käyttökokemuksesta entistäkin paremman, kannattaa ostaa mukaan myös klitorisgeeli, joka lisää verenkiertoa intiimialueella ja herkistää sen äärimmilleen.


Tässä siis tuote, joka on todellakin kaiken hehkutuksen ansainnut. Kannattaa tilata tai tulla ostamaan oma kappale nopeasti. Uskon että nämä ovat pian jo loppuunmyytyjä ja kuka tietää kauanko pitää odotella seuraavan erän saapumista :)

Ihanaa viikonloppua ja vappua kaikille!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti