keskiviikko 24. elokuuta 2016

Tavastehus!



Hei!


Pitkästä pitkästä pitkästä aikaa töissä Hämeenlinnassa! Viime kerrasta taisikin olla jo pari vuotta aikaa? Ihana Maiju on lomailemassa ja sen takia mä tulin tänne tuurailemaan! Olin jo tosiaan viime viikolla muutaman päivän täällä duunissa ja nyt tällä viikolla vielä myös :) Jännä olla täällä, vaikka samaa liikettä ollaan, samat tuotteet ja tarjoukset löytyy molemmista myymälöistä niin silti olin aluksi vähän hukassa :D Tiksissä kun tietää missä mikäkin tavara on (ainakin yleensä) ja täällä sitten etsin milloin mitäkin tuotetta tai tavaraa. Mutta vaihtelu virkistää ja ihana nähdä välillä myös meidän hämeenlinnalaisia asiakkaita <3 Paljon on kysytty että milloin olen aloittanut työt täällä haha!

Kuten taisin mainita viimeksi rustaillessani, niin tässä kuussahan meillä tuli Punaisen Kuun kanssa neljä vuotta yhteistä taivalta täyteen <3 Kylläpä ne vuodet vierii vauhdilla!




Tänään oon mm. pyyhkinyt pölyjä ja järjestellyt hyllyjä uuteen uskoon.




Meille on tullut suuri määrä uusia sukkia myymälöihin sekä tietysti myös verkkokauppaan.  Laitoin täällä viime viikolla sukkahyllyn uusiksi ja ajattelin nyt vähän kirjoitella millaisia malleja meiltä löytyy.


Meillä on tottakai supersuosittuja stay-uppeja, jotka täydentää asun kuin asun. Stay-upit siis nimensä mukaisesti pysyvät ylhäällä ilman erillistä kiinnitystä ja ne sopivatkin niin arkeen kuin juhlaan, sekä tietysti myös makuuhuoneen puolelle. Arkena ne menevät esim. mekon tai hameen alla ja näyttävät sukkahousuilta (riippuu tietysti mekon ja hameen pituudesta!) Stay-upit sopivat myös loistavasti täydentämään korsettia tai rooliasua!


Verkkosukat ovat ehkä vielä seksikkäämpi vaihtoehto stay-upeille! Ehkä harvemmin käytettyjä esimerkiksi arkisessa lookissa, mutta sitäkin kivemmat makkarissa ;) Rohkeimmat käyttävät myös arkena. Ja teemajuhlissa aivan loistava vaihtoehto joka kerää taatusti katseita!




Meiltä löytyy sekä perinteisiä sukkahousuja, kuvioituja sukkahousuja sekä verkkosukkahousuja. Hauskat kuviot tuovat vähän tylsempään tai tavallisempaankin asuun lisää mielenkiintoa ja twistiä! Verkkosukkikset taas lisäävät seksikkyyttä kerta heitolla.




Avosukkahousut jättävät nimensä mukaisesti haarat avoimeksi. Mikä olisikaan sen parempaa makuuhuoneen puolella! Ei tarvitse alkaa riisumaan sukkia aktin alkaessa ;) Osa avosukkahousuista luo vaikutelman stay-upeista.

Siinä vähän kuvia sukista mitä meiltä löytyy, molemmissa myymälöissä luonnollisesti paljon enemmän vaihtoehtoja kuin mitä noissa kuvissa nyt näkyy. Löytyy erilaisia värejä, eri rooliasuihin sopivia jne.  Kannattaa tulla tutkailemaan, varsinkin kun meillä on elokuun tarjous vielä voimassa eli kaikki vaatteet ota 3 saat edullisimman -50% !



Tulkaas moikkaamaan mua tänne Palokunnanakadulle kun kerrankin täällä olen!  Upeaa viikon jatkoa kaikille <3


Pusuja, Saga



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti