tiistai 30. elokuuta 2016

Tonttujoukko ja muita uutuuksia

Heippa ja mukavaa tiistaita!

Tällä tytöllä on nyt lomat pidetty ja olipas kiva palata eilen töihin kun myymälä oli niin siisti ja tuotteet vaihtaneet paikkojaan :) Kiitos Saana, Emma ja Saga! Parin viikon aikana oli myös saapunut uusia tuotteita tänne, joista kirjoittelen teille tänään. Pakko vielä sanoa, että Vantaan liikkeessä on tällä hetkellä remontti menossa. Sinne on hommattu paljon uusia hyllyjä, jotka täyttyvät uusista tuotteista kovaa vauhtia! Kannattaa käydä myös sillä suunnalla!



Meille on saapunut todella näyttäviä pöytiä, jotka ovat myös myynnissä. Ylemmän kuvan pöydän jalka on valmistettu hartsi- ja lasikuitumassasta. Se on siis sekä kestävä, että todella tyylikäs! Jos etsit kotiisi jotakin uniikkia sisustuselementtiä, niin täältä löytyy. Alemmassa kuvassa on hauskoja puutarhapatsaita. Näyttääkö miespuoleinen hahmo tutulta? Kyllä vain, se on molemmissa myymälöissämme seikkaillut Eemeli :D Nyt Eemeli on soluttautunut tänne mukanaan kokonainen armeija sen kopioita. Mielestäni tuollainen patsas sopii loistavasti vaikka kuistille toivottamaan vieraat tervetulleiksi :) Molemmissa myymälöissä onkin nyt reilusti erilaisia puutarhatonttuja odottamassa pääsyä hyvään kotiin.


Viime vuonna taisivat kalenterit loppua kesken jo joulukuun alussa. Otimme nyt hyvissä ajoin seksikkäät tyttö- ja poikakalenterit myyntiin :) Kannattaa hankkia oma ennenkuin nämäkin viedään käsistä! Molempia kalentereita löytyy rohkeammilla kuvilla ja toki myös hieman siveellisemmillä. Jos joku  asia on varmaa, niin mallit ovat ainakin todella hyvännäköisiä. Niitä jaksaa helposti ihailla kuukausi kerrallaan ;) Kalenterin koko on avattuna A3.


Iloiseksi yllätyksekseni saatiin Hämeenlinnaan paljon uusia elokuvia! Hyllyt alkoivatkin jo olla melko tyhjillään ja asiakkaat kyselivät milloin meille tulee lisää leffoja. Nyt kannattaa tulla penkomaan ja viemään parhaat päältä :) Elokuvathan ovat meillä aina todella edulliseen hintaan, joten kerralla kannattaa ottaa useampi.

Ylihuomenna, syyskuun ensimmäisenä päivänä paljastetaan taas kuukauden tarjous. Muistathan olla kuulolla ;) Tarjous päräytetään heti torstaina aamulla facebookkiin ja verkkokauppamme etusivulle, sekä tietysti myymälöihin :)

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti