keskiviikko 10. elokuuta 2016

Treenikuulista

Treenausbuumi on edelleen suuressa suosiossa, ja kasvattaa edelleen suosiotaan. Haluan muistuttaa kaikkia treenaamaan myös ei niin näkyvää lihasryhmää, nimittäin lantionpojalihaksia. Nämä piilossa olevat lihakset ovat paljon tärkeämmät kuin mitä voisimme kuvitellakkaan. Lantionpohjalihakset toimivat syvien selkä- ja vatsalihasten kanssa. Lantionpohjalihakset sijaitsevat nimensä mukaisesti lantion pohjalla. Ne vaikuttavat mm. ryhtiin, virtsankarkailuun, verenkiertoon sekä tietenkin seksiin. Lihasten treenaaminen on erittäin helppoa ja suosittelemme sitä ehdottomasti kaikille naisille.



Voit treenata lantionpohjalihaksia apuvälineillä tai ilman. Treeniä tehostavat kuitenkin erilaiset treeni- ja geishakuulat, jolloin saat treenistä kaiken irti. Treenikuulat ovat huomaamattomia. Voit treenata näppärästi samalla kuin urheilet, käyt kaupassa tai vaikkapa kotona siivotessasi. Treenaat siis lantionpohjalihaksia helposti ja huomaamattomasti.

Uskomattoman miellyttävät Ovo treenikuulat

Ennen treenauksen aloitamista kannattaa kuitenkin tutustua omiin lantionpohjalihaksiinsa, jotta treeni tuottaa tulosta. Geishakuulat helpottavat tunnistamaan omat lantionpohjalihakset, jolloin saat treenistä kaiken hyödyn irti. Kun on oppinut tunnistamaan omat lantionpohjalihksistonsa voi treeniin lisätä nopeutta, kestävyyttä ja voimaa. Helppona muistisääntönä treenikuulien valinnassa voidaan pitää "mitä pienemmät ja painavemmat kuulat-sitä kovempi vastus". Ota siis tämä huomioon valitessasi itsellesi kuulia. Treenaaminen, eli kuulien pitäminen sisällä tapahtuu joho tahattomasti tai tarkoituksellisesti. Voit lisätä treenin tehoa helposti supistamalla lantiopohjalihaksiasi samalla tavalla kuin pidättelisit virtsaa. Tee toistoja päivittäin niin tulet huomaamaan eron :)



Meillä on myymälässä laaja valikoima ihania treeni- ja geishakuulia. Ota treenistäsi kaikki irti ja tule hakemaan omat treenikuulasi myymälästämme tai tilaa vaihtoehtoisesti verkkokaupan kautta.

Näppärät Pleasure Balls treenikuulat 

                                 Ihania treenaushetkiä kaikille! Tulkaahan moikkailemaan -Aura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti